Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. No i wtedy zaczęłam (ok grudnia) podawać im tran. Tran Norweski o aromacie cytrynowym 250 ml. - NovaFarm Online . Owszem zdarzają się jakieś przeziębienia ale szybciej z tego wychodzą no i obywa się bez antybiotyku a to dla mniej najważniejsze. 
ale tak poważnie. Może ją po prostu podpytaj pewnie powie Ci kilka rzeczy wtedy coś wybierzesz albo napiszcie list do Mikołaja. Frajda dla małe i pomoc dla Ciebie ;-)
jak zadzwonil mi budzik to bylam nie przytomna.. ogolnie patryk czuje sie jak by lepiej zjad troszke pije i bawi sie tylko strasznie go kaszle.. dzieki bzyczek za linka poczytam zaraz o tym i moze kupie odrazu. ja tez od kad dominik zaczol przedszkole mam wrazenie ze nic nie robie tylko ich lecze... tydzien przedszkola i 2 tyg w domu bo nigdy nie choruja razem tylko jeden po drugim (chociaz to akurat lepiej dla mnie) jestem juz tym wykonczona ale jeszcze 3 tyg i bede miala pomoc swiateczna

. Jak na złość moje dzieci wstały dziś ok 7.30 a do tego mąż mnie obudził jak wrócił z pracy (6.30) twierdząc, że rozwaliłam się na całym łóżku i nie miał jak się położyć
. Więc spałam ok 4 godz i po prostu jestem wypompowana.:-(