przerazona
Fanka BB :)
co do fotelika nie pomogę sama będę miała ten problem już niedługo;p
co do diety to ja od maja rzucam słodycze...ale teraz nie wiem czy mi się uda. przed wylotem do PL jakoś mi łatwo było wszystko odstawić
)) niestety jednym łatwiej zrzucić kg samą dietą innym nie. tu chodzi o organizm o metabolizm niestety...no już o silnej woli nie wspomnę;p
dziewczyny, wiem, że jest na forum kilka psycholożek, czy któraś z Was ogłasza się na emito??
co do diety to ja od maja rzucam słodycze...ale teraz nie wiem czy mi się uda. przed wylotem do PL jakoś mi łatwo było wszystko odstawić
dziewczyny, wiem, że jest na forum kilka psycholożek, czy któraś z Was ogłasza się na emito??
A niech mu będzie. ;-)
znalazlam przedtem jeszcze jeden fotelik i to rozkladany , napalilam sie na niego jak niewiem co, po czym byl tam filmik jak sie go montuje. Doszlam do wniosku ze zeby rozlozyc fotelik musialabym poluzowac pasy czego wiadomo nie chcialabym robic bo w razie wypadku bylo by tak jak i bez fotelika...dlatego juz nie szukam rozkladanego
bylam chyba w prawie wszystkich przedszkolach ,dzieki za rady:-) no i jakies tam szanse jeszcze sa nawet do centrum przedszkolnego:-):-) zlozylismy podanie jako ze to pozna aplikacja to dowiemy sie za jakies 3 ty czy zostal przyjety,nawet szybko nasza psycholog edukacyjna skontaktowala sie z przedszkolem no i teraz pozostalo czekac.