reklama

Mamy ze Szkocji

Mikusia ja podobnie jak dziewczyny tysiac na tydz na normalne wydatki, juz nie mowie o mega zakupach w aptece czy jakichs innych wydatkach.
Mi Majka padla chwile przed 18 to juz jej nie budzilam tylko przebralam i polozylam do lozeczka, zle sie dzisiaj czula wiec mam nadzieje ze pospi do rana

reklama
a ja kurde dzisiaj nastroj do dupy totalnie...pol dnia rycze, wszystko mnie dobija. jeszcze rozmawialam z mama i mowila, ze u nich takie upaly, ze sie wytrzymac nie da, a u nas kurde bez ogrzewania sie nie wytrzyma. jeszcze nie mam nawet co marzyc o jakichkolwiek wakacjach w pl bo bede juz zapozno w ciazy zeby leciec wiec uziemiona jestem tutaj :( a najbardziej malego mi szkoda bo ani dzieci zadnych tutaj ani nic. siedzimy caly dzien w domu i juz ja i on dostajemy szalu :( w polsce jak pomysle, ze moglabym na spacer wyjsc na plac zabaw, przy pewnej pogodzie, dziecko by mialo chociaz co robic a tutaj nawet na spacer ciezko wyjsc bo cholera wie co z ta pogoda :/ moj M pojdzie do pracy, caly dzien z ludzmi, kolegami itd a ja pobudka, sniadanie, sprzatanie, gotowanie, dziecko, kapiel,kolacja i spac...w miedzyczasie tv i koniec atrakcji...albo strzele sobie w leb albo wroce do pl a on tu zostanie bo powaznie nie wytrzymam chyba :(

k4rol4 ty sie dziewczyno nie lam, ja mam tak samo jak ty a nawet gorzej bo ja meza wogle w domu nie mam i caly czas z tymi dziecmi ze niedlugo chyba sie w rozwoju cofne. Wpadaj na kawke jak masz ochote.

U mnie wcale nie wyglada inaczej...caly dzien z dzieciakami w domu,bo to nawet na spacer pogoda sie nie nadaje bo leb by urwalo :szok: Moj m.mowil ze jutro lub pojutrze ma byc niby u nas 15st.C...zobaczymy ;-)
Karola ja sie nie dziwie ze masz takie nastroje...bez ciazy czasami mam takie dni,a u ciebie nie dosc ze pogoda to jeszcze ciaza...ja w drugiej ciazy z mala non stop ryczalam,nawet jak sobie wspomnialam rodzicow,rodzinny dom a ja tutaj...po jaka cholere:baffled:
Badzmy dobrej mysli ;-),moze ta pogoda sie poprawi a z nia nasz humor :rolleyes:

no ja ten 1000 to tez podawalam na *******y i codzienne zakupy. jak kupujemy ubrania czy ide do apteki to na to ida kolejne setki..:crazy: jak sie jest w pl to czlowiek tego tak nie odczuwa ze tyle wydaje a pozniej sie za glowie lapie ile kasy poszlo.. mi na sama mysl ze wydamy na 3 tyg ok 6 tys (razem z paliwem na droge) robi mi sie slabo.. niektorzy na miesiac nawet tyle nie maja w polsce.. ale tak jak to ktoras napisala to jest urlop i szkoda sie tez ograniczac:-D

karola nie jestes sama. ja wprawdzie pracuje ale jak wracam z pracy albo mam wolne to robie dokladnie to co ty - w nocy do dzieci wstaje tylko ja (nawet jak moj ma wolne a ja chodze do pracy) caly czas wsumie zajmuje sie nimi sama, bo moj ciagle ma jakies wymowki a to po pracy a to przed a to ze byl z nimi sam przez pol dnia ( w dni kiedy ja pracuje) i ze jest zmeczony:angry: w domu zrobi cos raz od swieta , a balagani co chwile.. bardziej sie czuje jak bym byla samotna matka 3 dzieci a nie mezatka z 2 dzieci...

no to chyba ta pogoda tak na nas dziala ,ze nic sie nie chce i tylko dzieci dom i tak wkolko niektorzy mezowie jeszcze wcale nas nie wspieraja ,ja tez zawsze bylam bardzo towarzyska a tu nie mam nikogo dobrze chociaz ze mam dorosłą corke:tak: ktora mi bardzo pomaga itp...
bo towarzystwa mi bardzo brakuje ale coz moge:crazy:
almani a cos sie stalo czy tak poprostu gorszy dzien?
Z pozytywow dzisiejszego dnia to tylko tyle ze wkoncu udalo mi sie dobic do Hope for autism co graniczylo z cudem:szok:
no ale wkoncu zapisalam Szymona i bedziemy teraz czekac na tel ze mają dla nas miejsce.

reklama
no tak,ja jak juz wspomnialam mam 20 letnią corke z ktorą mam bardzo dobry kontakt i jej moge sie nauzalac a czasem mam naprawde dosc po 2 dziewczynach przytrafilo mi sie 2 synkow i to juz jest wyzsza szkola jazdy hehe.
To wyzal sie na forum:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry