reklama

Mamy ze Szkocji

my tez zazwyczaj nic nie robimy w niedziele, od jakiegos czasu to ja nawet obiadu w niedziele nie gotuje, zawsze cos gotowego mamy albo pizza.

no u nas w niedziele niestety musi byc zawsze typowo niedzielny obiadek." krczaczek, roladki , rosol i ryz z bialym sosem , kotlety no i inne wymyslne jedzonka" co jak co moj maz przestrzega piatkow i niedziel (cos dobrego).

Niedziela mija dosc leniwie choc malutki jest marudny. Po wielkich zmaganiach udalo mu sie zrobic co nieco ( ale klocek!!!!) biedak zatwardzenie mial. Jak plakal przy robieniu:-(.Teraz spi a ja ide cos zjesc.

reklama
Kupiłam Ali kurteczke. Co sądzicie? W sumie niby jak dla chłopca ale dla dziewczynek były albo różowe(już powoli mam dość różu) albo kremowe(pobrudzą się w dwie sekundy).

zara1k.jpg

Ja po pracy, jakoś zleciało :-). Jutro z rana wstajemy i jedziemy do mojej kuzynki, i jej przeszło 3 tyg maluszka!!! Więc muszę przygotować co nie co.
Kurcze zawsze podobały mi się 3 kołowe, teraz zmieniłam zdanie, dzięki wam.
Będziemy rozglądać się za 3w1.

Pogoda śliczna, moja ulubiona, słonecznie choć mroźno!! :-D

Hej dziewczyny,ja tylko na chwile,u nas tez zawital drugi zabek,dzisiaj tatus znalazl:-)
My w swieta zawsze mamy tu choinke sztuczna ale jest,tym razem tu zostajemy i moze znajomi przyjda :-)
co do wozkow to ja mam z mamaspapas gleboki ale kupilam z graco travel system ze wzgledu na to ze nie mozna do autobusu sie dostac jak bym wiedziala wczesniej to bym nie kupila tego glebokiego:-(
Ewa co do spotaknia to mi sroda pasuje jezeli to dalej aktualne :-)
Pokoj juz wymalowany wczoraj caly dzien robilismy i gotowe,ale zmiana w koncu pokoj wyglada i bedziemy sie mogly u mnie umowic na kawke:-)
dobra uciekam milego wieczorku dziewczynki:-)
a i kurteczka super

Dlatego ja kupowalam w Polsce, bo to co tutaj mi sie podobalo to bylo strasznie drogie. Teraz mam niby 3 kolowy, tzn ma dwa polaczone ze soba kolka z pszodu, jak narazie sprawdzalismy go bez dziecka i prowadzi sie swietnie no i przed zakupem czytalam duzo opini o nim i byly dobre.
almani kurteczka fajna. Mnie tez dobija to ze tutaj mozna kupic ciuszki, rozowe, biale, kremowe i niebieskie. jedynie w drozszych sklepach mozna trafic na cos bardziej kolorowego.
doveinred ja na zatwardzenie u Kuby robiłam bardzo prostą rzecz, troche cieplej wody i kilka kropli oliwki dla dzieci i gruszka wpuszczalam do pupy, po czym troszke masowania brzuszka i cwiczenia nogami a jak juz chodzil to pop prostu zakladalam pampersa i biegal sobie. Niektorzy mowia ze drastyczne, ale po 5-10 minutach bylo po wszystkim.

Wozek do ktorego podalam linka jest bardzo podobny do mojego moj jest granatowy i kosztowal nas 70 funtow. Byla przecena w argosie:-).
Isabelll dobry pomysl nastepnym razem moze tak zrobie , wrazie czego mam czopki na zatwardzenie ale nie chcialam urzywac.
Ewa- Jak bedzie lepiej u nas to sroda tez moze byc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry