Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaraz jakis spacer i jeszcze pocwiczymy...bedzie udany dzien 
:*KaDanny przypomnij skad jestes...a wbic zawsze sie mozesz,bo gadamy na rozne tematy i sobie pomagamy ;-)

ja juz bym chyba padla
a ty jeszcze gadasz o cwiczeniach...Kobieta z zelaza z Ciebie ;-)

) bo czesto jest tak ze mozemy sie spotykac gdzies na kawce...A chyba wiesz gdzie kazda z nas mieszka bo czesto wspominamy o tym...Napisz cos o sobie...ile masz dzieci i w jakim wieku?

...........a po drugie mialabym zrezygnowac z grillowania w pl??? przeciez na to sie czeka (bynajmniej ja czekam
;-)
)a w wolnym czasie 3x w tyg.pocwiczyc

wrocilam po 16 ze spaceru, zanim Filipowi obiad, zanim sobie (bo robilam sobie cos czego on np. nie zje wiec jemu musialam osobno), zanim ogarnelam mieszkanie to juz kapanie dzieci, zaraz usypianie malej, pozniej Filipa, chwile usiadlam, obejrzalam na necie jeden odcinek serialu i wlasnie wrocil moj M...no i kiedy? poza tym nachodzilam sie dzisiaj z dziecmi prawie 3h wiec mozna uznac to za cwiczenia
no ale coz nie ma co sie zabijac o figure modelki,ktora i tak nie bede 
Za to lecialy mi wlosy garsciami,libido spadlo....non stop bylam wkurzona na caly swiat
Potem jak przeszlam na sztuczne mleko,to jakby ktos dal mi drugie zycie
totalnie odzylam...ale efekt jojo byl murowany,bo za szybko kg spadaly...
ehhh