Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...jakos nie sadze...
i mysle nad popelnieniem zbiorowego samobojstwa z tego powodu, dolaczy sie ktoras? 
a nasi wlasciciele NIC! pisze, ze nie dziala a jedyne co dostalam odpowiedz to zeby napisac im numer lodowki z tylu co jest, po co??!!! moze by sie za naprawe wzieli albo przywiezli nowa kur**** :[
bo jak wiadomo lodowka jest potrzebna a on ma to wszystko gdzies! Jesli chodzi o te numery (z tylu lodowki)to chyba nie chce zamawiac jakies czesci bo bedziesz sobie czekala w nieskonczonasc
Tragedia,powinien ci oddac za zmarnowane jedzenie 
a z drugiej strony i dzieci na tym cierpia bo juz sie pytaja kiedy wyjdziemy do ogrodu
Nic innego jak tylko sie pochlastac!!!!!
szlak by trafil te deszcze....
.... pod koniec tygodnia do 30st.C- ale tylko w pl
z reszta dzisiaj gadalam z mama to mowila ze maja dosc cieplo ze na krotkim rekawku smiga 
albo wyjechac ;-)
przyszedl dzisiaj ten duren do lodowki, popatrzyl, popatrzyl i powiedzial, ze bedzie dzialac, a jak nie to zebym dala znac. pytam wiec czy ma jakas chociaz mala lodowke bo potrzebuje w czyms przechowac jedzenie, zapyta zony i da znac. oczywiscie nie dal wiec w koncu pisze do idioty, ze ma mi przyniesc lodowke bo musialam wyrzucic cale jedzenie z lodowki i zamrazarki, nie mam nic do jedzenia i nie mam zabardzo co kupic bo nie mam w czym tego przechowac i ze nie moge przeciez zyc bez lodowki
napisal, ze sie tym zajmie...po 2h wpada jego zonka i zaczyna ze mna rozmowe, ze to nasza wina, bo jej nie rozmrazalismy, a powinnismy, ze z racji tego oni musza kupic nowa lodowke i ze zwieksza nam rent w zwiazku z tym
mowie durnej babie, ze na gumtree mozna w super stanie znalezc lodowke juz za 60f i wcale nie musza kupowac nowej, poprzegladala ze mna gumtree i powiedziala, ze pogada z mezem co i jak. pytam wiec co z lodowka bo potrzebuje juz, ze nie mam nic na jutro na obiad, ze wszystko wyrzucone, ze doslownie nie mamy co jesc bo nie mam w czym przechowywac. jutro zamowia albo kupia i nie wiedza ile dostawa zajmie....czaicie???!!! posralo ich....wsciekla chodze, w kuchni lodowka smierdzi, idzcie w cholere...