reklama

Mamy ze Szkocji

Ja nadal z wami dziewczyny :-(
Moje w miare regularne bóle przeszły w nieregularne, potem znowu myslałam że się zaczelo, ale przeszlo i tak sobie boli. Wiec raczej jesteście jutro na mnie skazane

reklama
Potwierdzam-są fajne i działają:tak: Zaraz kąpiel -ulubiona część dnia Ali:-)
Co do ślubu-moi rodzice nie naciskają i im to obojętne(pobrali się jak miałam chyba 3 latka-z tej okazji miałam kieckę z różowymi falbanami:-D), za to rodzice Jarka są przerażeni faktem, że nie jesteśmy małżeństwem....no bo co ludzie powiedzą:eek: Zresztą dla nich najważniejsze jest co ludzie powiedzą...a ulubione ich hobby to plotkowanie o sąsiadach:eek:

doveinred - tez potwierdzam, krem super i ma przyjemny zapach, oprocz tego uzywalam bio oil, rewelacja, choc rozstepow sie nie pozbylam i nie ustrzeglam, ale mysle ze moglo byc gorzej gdybym nie uzywala :tak:

My wlasnie po kapieli:-)
Maly cos marudny dzisiaj:-(
Ja uzywalam Bio Oil dla mnie tez rewelacja uzywalam tez tego kremu ale wolalam ten olejek bo tak fajnie natluszczal i nie wiem czy to dzieki niemu ale zero rozstepow:tak:
Isabell chyba dzidzi dobrze tam w brzuszku:-)

kravat- tez chcialam urzywac bio oil ale zal bylo mi wydac kasy , jednak jest drozszy. Po tym palmer's tak fajnie leciutko skura brazowieje. No zadne kremy nie pomoga w zniknieciu rozstepow, mozna jedynie troche je zlagodzic i zamaskowac.

My sie hajtnelismy juz dawno i dosc nam to szybko poszlo. Poznalismy sie potem za 6 mies bycia razem juz mialam sale zamowiona na nastepny rok. I tak od poznania i bycia razem po 1.5 roku wzielismy slub.

gasiorek- wiem wiem.... przypomnialo mi sie i to bez NK. Ogolnie to ze mnie sklerotyk jeden:sorry:. Te nazwiska z mojej rodzinki to Grzegorzewscy i Kaszuba
Ja to mam pamiec:rofl2:

No ja też tak myślę, że jej tam dobrze ale bóle cały czas mam i to dość mocne.
Ja na roztępy urzywałam i powinnam nadal vivhy, ale jakos mi się zapomina już od jakiegoś czasu.
Co do ślubu to ja w jego dniu byłam z moim J 8 miesięcy i znalismy się jakieś 3 dni dłużej. Sami ślub chcieliśmy ale tylko cywilny za to mój tata się uparł że to on za to będzie płacił i ma być też kościelny no i był

reklama
deveinred fajnie ze tak od razu wiedzieliscie ze chcecie byc razem,nie ma to jak znalezc swoja druga polowke:-)
Wiesz co nic mi nie mowia te nazwiska ale moze z widzenia bym wiedziala o kogo chodzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry