• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Oj dziewczyny dziękuję za przygarnięcie mnie do grona:-).Oczywiscie jak mi się uda to będę z Wami w kontakcie:tak: W Szkocji jestem już drugi rok i jak narazie mi się podoba,ludzie przyjazni i jakos jeden drugiemu pomaga.Macie rację z tym ich językiem,gwarą, rzeczywiscie między sobą się nie rozumią.:-D
Dobranoc:-)
Buziaki:happy2:

Co tutaj tak cichutko?Dziewczęta co tam słychać u Was?U mnie pogoda różnie raz cieplutko,słonecznie, a raz deszczowo i ponuro(nie lubie takich dni :-(tutaj to normalne).Jeszcze troszkę(a dokładnie 28 grudnia) i pojedziemy na urlop do mrożnej PL,ciekawe jaka w tym roku będzie zima w Polsce?
Miłego popołudnia Wam życzę i pozdrowionka ja lecę do pracki;-)
PAPATKI:-):-):-)

Halo, Halo jestem z powrotem, moj syncio mial trzydniowke i mnie praktycznie nie było, wstretne chorubsko, ale sie strachu najadlam:szok: przez ten tydzien :sick:.
ISUNIA przybedziemy dopiero w maju lub w czerwcu, jeszcze pol roku musimy sie przemeczyc w Londynie :wściekła/y:.
No ale jak narazie na wirtualna kawusie bede wpadac :-D.
Papatki do uslyszonka.

JUSTYNA170979 oj biedactwo takie chorubsko go wzięło ale już chyba wszystko w porządeczku buziaczki dla niego:-):blink::-)
PAPATKI:-):-):-) i dobrej nocki życzę!!!

cow.gif
Hej kobietki, co z wami??? HALOOOOOOOOOOOOO!!!

BERNI dziekuje juz wszystko wrocilo do normy, jak widac :

Berni a co ty kochana spac nie mozesz??

Pozdrowionka i do uslyszonka.

To super że wszystko ok,wyglada juz na zdrowego, usmiechniety, zadowolony, sliczny chlopczyk. Ja czasami tak pózno pisze bo mam wtedy dopiero wolny czas na kompie a spac to i tez czasami chodze póżno.Wtedy mogę cos nabazgrać,hihi.:-D:-D:-D
Pozdrowionka;-);-);-)

Witaj Isunia ja tak samo mam jak mały się wyspi w dzień to do póznej nocy buszuje,raczej sam tak nie usnie ale jak maz go odbiera od znajomej to zasypia w samochodzie w drodze powrotnej.A własnie w tych póznych godzinach mam czas dla siebie bo wczesniej to i mąż siedzi na kompie.Mój mały cały czas w kółko ogląda bajke "gdzie jest Nemo" już nawet wszystkie zwroty zna na pamięć.:-D
20070708002in8.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry