reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Czesc dziewczynki.
Basen (dzieki Asi) zaliczony, ale jak wrocilam to padlam.A teraz kakao i obiadek i do pracy.
Ja na moja tesciowa tez nie licze, ale jak ma sie wtracac to juz wole miec ja daleko:)
Najwazniejsze ze moi rodzice sa zachwyceni.Moj Tata przywiozl mi kilka gazet typu mama i ja, jedna nawet z koszulka spidermama:)Sam wybieral, i teraz jak dzwoni to tylko jest "jak moje fasolki?".
Gasiorek czy my mozemy z Asia w piatek , jakos rano?O ktorej ci pasuje?11?Adres dostalam dziekuje:)

witam poznym popoludniem.....

jak tam przygotowania swiateczne?? ja narazie zabiegana nic tylko zakupy, sprzatanie, gotowanie uffffff
choinki u mnie jeszcze brak bo chce zywa wiec moze na przyszly tydzien ojjjj juz sie nie moge doczekac.... eehhhh

almani- fajny ten piesek tylko jak mowisz szkoda ze po polsku.

my na sylwestra siedzimy w domku , ja pewnie pojde spac jak w zeszlym roku i 3 lata temu o 22:00:tak:

no tak co do sylwestra to kolejny spedzony w domku.... w tym roku ja przy mleczku i moim malzem... ;) nie dokulam sie nigdzie ;)

co do prezentow to sama mam z tym problem bo nie mam pojecia co kupic kacprowi... powiedzialam ze zadnych zabawek bo jestem tym juz zasypana a on i tak sie tym nic a nic nie bawi... ma dopiero 2 latka i to nie cale a jego interesuja komputery, telefony, sprzet elektroniczny.... no caly tata wypisz wymaluj.... wiec coz tu kupic takiej madrali?? ;)

a dla malucha...??? hmmm no mata dobra ale na krotko....zreszta chyba jak wiekszosc takich rzeczy teraz w tym wieku dla dziecka.... ;) bardzo przydatny napewno jest lezaczek-bujaczek mnie on rece ratowal i nie tylko :)
a cos z zabawnych rzeczy to np :)
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Learning/Role-Play/Baby-Skeleton-Costume-Small-06-months(0073528)

a moze cos z Toys - Babies R Us - Britain's greatest toy store

No dziewczynki wpadłam tylko na chwilkę bo zaraz znowu do pracy niestety podwójna zmiana:-(
Jesli chodzi o mnie to jutro odpada bo pracuje od 12 do 18 więc nie mam szans, a jeśli chodzi o piątek to jak najbardziej zaczynam o 16 do zamknięcia więc ranek mam wolny :-) jak się moge wprosić to jeszcze o adres poproszę i o której mam się stawić o 11 ?? Powiedzcie jak Wam pasuje a jak chcecie jutr to kiedy indziej się wproszę:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry