reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Isabell to straszne co piszesz. Przez 5 lat się nie pofatygowali? :o
Co do prezentu to jak maty nie macie to fajna będzie. Ja pamiętam dostawałam ubranka i jakieś grzechotki głownie. No i chyba z 3 kocyki dostałam:-D Najfajniejszy prezent sprawili mi wujek i ciocia: 3 pizamki, 3 wielkie paki pampersów, 3 paczki chusteczek, a do tego gąbeczka, mydełko, płyn, balsam i ręczniczek do kąpieli. No ale oni mają trzyletnią córeczkę toteż wiedzieli co mi się najbardziej przyda:tak: Co do chrzcin to Ala dostałą jakieś drobiazgi typu zabawka, obrazek. A nam dali koperty z kasą i tyle. Kupiliśmy jej za te pieniądze skoczka:
rainforest_jumperoo.jpg

A reszta poszła na bieżące potrzeby typu pampersy, mleko i tym podobne.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki fakt pogoda dzisiaj niezla to i my pojdziemy na spacerek:-)
Almani super piesek,my kupilismy podobnego dla chrzesnicy meza,to jej ulubiona zabawka:tak:
Co do prezentow to tez zawsze mam problem dlugo musze sie nalazic aby cos znalezc:-D na chrzciny Piotrek dostal sliczny obrazek i srebrna grzechotke z wygrawerowanym imieniem i data i godzuna urodzenia fajne pamiatki,do tego pieniadze a i moja mama kupila jeszcze takie drzewko aby roslo razem z malym:tak:
Na sylwestra pewnie tez bedziemy w domu
Dziewczyny to napiszcie mi ktora godzina wam pasuje ja bede czekac:-)
Milego dnia zycze:-)

Almani no nietety moja tesciowa i tesciu sa po rozwodzie. Tesciowa zadzwonila do nas tylko raz po tym jak sie Kuba urodzil, pogratulowala i tyle. Od tego czasu ani telefonu, ani kartki o prezentach juz nie wspomne. Za to tesciu przy kazdej wizycie wydaje na Kube sporo kasy.
Co do prezentow to fakt mata to fajny pomysl i podoba mi sie to krzeselko - lezaczek, musze nad tym pomyslec bo to dosc drogie prezenty ale lepiej niech kupia cos co mi sie przyda niz jakies bzdury
Ja wlasnie pije druga kawke bo chyba dzisiaj cos z cisnieniem jest nie tak bo strasznie mnie glowa boli

witam :)

pieknie te rzeczy dla dzieci ehh az im zazdroszcze hihi
almani ten skoczek cuuudny!!!!!!!!!
isabell i te linki co wkeilas normalnie tylko pieniadze miec i dzieci maja takie cuda ze szok!!!

gasiorek no mi jak zawsze pasuje od 11:30 do 13:30
Isabelll- wszystkie te zeczy ktore pokazalas sa fajne tylko co do maty to dlugo Ci sie nie poprzydaje bo jak dzidzia urosnie i zacznie co nieco siedziec to pod tymi palagami nie uda sie jej normalnie bawic. Fajne jest jak dzidzia lezy gozej jak siedzi.
Moze taka otwarta jest ter z rainforest. Buy Fisher-Price Rainforest 1-2-3 Musical Gym. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
ta jest lepsza bo mozna przekladac i to pol okragle znajduje sie wtedy po drogiej stronie a tam mozna wlozyc zyrafe i palme.

fajne te zabawki ale tak jak pisze deveinred,mata fajna jest tylko na poczatku,Piotrek juz dawno nie chce na niej lezec woli na kocu bo moze sie swobodnie poruszac:-)
Deveinred ja jestem wolna gdzies od 10.30 wiec bede czekac a adres dostalas?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry