doveinred to ja mam tylko SVQ2 i mam obecnie 8,60 a w tym miesiacu kolejna podwyzka z racji przepracowanego kolejnego roku. U nas na demencji sa niestety typowi wariaci a ja z takimi nie umiem pracowac. To fakt to ich ciagle wolanie o *******e, pretensje o wszystko i mysla ze na wszystko moga sobie pozwolic a ty nic nie mozesz powiedziec tez mnie doprowadza do szalu dlatego tez preferuje nocki, wiekszosc z nich spii nie musisz sie urzerac. Co do placy to u mnie jest to samo za nocke i nagodziny placa tyle samo
Kravat ja z dziecmi nie moglabym pracowac chociaz w wyksztalcenia jestem psychologiem. Pracowalam z dziecmi autystycznymi i w roznym stopniu uposledzonymi w polsce i nienawidzilam tego za to uwielbialam prace z wiezniami. Teraz chce zrobic dodatkowe studia tutaj w tym kierunku i zaczac w koncu w swoim zawodzie
Musze popatzrec na gumtree moze sa jakies ogloszenia o sprzataniu
Ewa korzystaj korzystaj ja nie moge narzekac bo Maja budzi sie raz w nocy czasami 2 ale rzadko ale mimo wszystko jest to jakas pobudka conajmniej na pol godz a potem rano kolo 6.30-7 juz wstaje