Emilka ja tez o ksiazkach sobie dopiero wczoraj przypomnialam hehehe

a teraz to Oli kolej na odwiedziny u nas

no a z tym jajkiem to tak jak pisalam moj sie pomylil i dal jej bialko zamiast zoltka i nawet (za porzeproszeniem) rozwolnionka nie miala wiec tez mysle ze jest ok.
Dziewczyny ja nie wiem co mi sie ostatnio porobilo...wczoraj dostalam bardzo mocnego bolu w podbrzuszu

bolalo w odbycie i macica i jajniki( o ile macica i jajniki moga bolec) wchlonelam 2 nospy i 2 paracetamole i zwijalam sie przez 3 godziny z bolu!!!

zastanawiam sie co tym razem sie porobilo...czemu sie cos ciagle mnie czepia

bol dziwny bo taki hmmm piekaco rwacy.zaraz bede dzwonic do przychodni i umawiac sie na wizyte bo sie bardzo boje zeby to nie byl torbiel znowu:-

zawstydzona/y: moj maz jest pod tel wrazie co i dzisiaj jak mnie tak dorwie to sie nie bede bawic tylko po karetke zadzwonie

:-( dziewuszki trzymajcie kciuki zeby to byla "tylko" jakas infekcja czy przewianie bo jak to znowu jakis parszywy torbiel to ja sie zaplacze chyba:-

-

sad:
Isabell to widze ze ciezko masz z ta swoja ksiezniczka ehhh ja sie zastanawiam juz nad druga dzidiza ale jeszcze poczekam az Amelka skonczy roczek i mam nadzieje ze nie bede miec takich problemow

ale to chyba czesto tak jest ze jak pierwsze dziecko w miare spokojne itd to drugie daje w kosc i odwrotnie. a ja tez juz wiem co to znaczy nie moc noc zrobic w domku.jak amelka odkryla ze nogi sa od chodzenia i raczkowania to tez mialam przechlapane tyle ze jak moj wracal z pracy to ja szlam sie zdrzemnac albo poprostu siedzialam i nic nie robilam bo mialam dosyc ehhh trzeba przeczekac niestety i nie dac poniesc sie nerwom(a to w moim wypadku graniczy z cudem bo ja strasznie nerwowa jestem

)
oki ja spadam,trzeba do lekarza sie dodzwonic i malej podac drugie sniadanko:-) milego dzionka