reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Czesc dziewczynki kolejny dzien przesliczny:-)
Misialula gratuluje ogromnie,usciski dla was:-)
Emila ja podawalam ale na razie przestalam ze wzgledu ze lato idzie,jak chcesz podawac to jak bedziesz w pl to skonsultuj to z lekarzem albo tu mozesz podawac jest taki zestaw 5 witamin i tam jest d.

OLU RAZ JESZCZE :
70068.gif

gratki gratki i raz jeszcze gratki:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczynki.
U nas weekendowo, czyli leniwie. Zaczęłam pakowanie, narazie spakowałam tylko małej rzeczy i to wszystko jak leciało. Najpierw 2 dni siedziałam i zastanawiałam się co zabrać, niestety teraz z tą pogodą nic nie wiadomo i w końcu mój j mówi a wez zapakuj wszystko i już. Jeszcze tylko Kuba i ja. Przy sobie nie mam dużo, gorzej z Kubą bo znowu wyskoczył mi do góry ale jemu to już w pl będę ciuchy kupować.
Dziewczynki podajcie swoje profile na naszej klasie, próbowałam was znalezc ale mi nie wyszlo

Witam
pogoda barowa a nawet piwa nie moge wypic:( teraz to pikus ale w Pl jest moj ulubiony Gingers-mniamm
Dzien jak narazie udany-bylsmy na rynku-dostalysmy reklamowke ciuchow za 1 funta:szok::-Dsama wybieralam:) i tyle ksiazek ze Joasia niedlugo otworzy biblioteke:-D

reklama
hej dziewuszki. ja sie powaznie za dietke wzielam wiec wczorajszy dzien byl pod znakiem glodomora:wink: heheh ale dzis juz lepiej i nawet glodu nie czuje zbytnio wiec do przodu:-D a no i mobilizacja niesamowita: W PIATEK RANO BYLO 70KG A DZIS JUZ 67KG:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a dopiero wczoraj zaczelam dietke:szok::-D:-D(w piatek sie skusilam na cos co w mojej diecie zabronione wiec nie moge liczyc tego dnia hihi)no do wyjazdu do polski pozostal mi miesiac i 3 dni wiec powoli juz bede jesc wszystko wiec sobie nawet pogrilluje i piwko wypije:-):-D

szkoda ze pogoda sie popsula ale i tak bylismy na spacerku dzisiaj aaaa i mezasty tez bedzie dietowal ze mna:-D:-D:-Dhehehe jak on bez chleba wytrzyma czy bez ziemniakow to ja nie wiem hihihihi
pozdrowki i milego wieczorku zycze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry