Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no wlasnie dajcie mamuski jakeis rady, ja tez sie boje by nie za duzo starcil bo przeciez ma tylko 3 kilo.
To ja ide go budzic do karmienia, bo ssa po troszeczku i usypia.
Azorek dzięki. Niestety książki nie mam. jak w polsce bedę to poszukam i może kupię. Mam jeszcze jedno pytanie, bo na tym forum Dieta proteinowa Dr Pierre'a Dukana
pisze że w pierwszej fazie można jeśc bułki lub chleb dukana. Czy to prawda??
Misialula to fajnie że tak dobrze to wspominasz i dobrze się czujesz i mały również. ja też polecam budzenie małego tak co 2,5 - 3 godz na karmienie, raz żeby zapobiec spadkowi wagi a dwa żeby wyrobic rutyne w karmieniu. ja mialam taki okres ze mala w ciagu dnia spala po 5 godz a potem w nocy nadrabiala no i lubiala zasypiac przy cycu wiec ja budzilam jesli malo zjadla. Dziecko powinno ssac ok 20 min zeby sie najdalo
a ja pierwsze slysze o bulkach hihi musze doczytac wszystkie przepisy do konca) moge ci wyslac ksiazke na emaila mam na kompie jest zapisana w pdf -ksero ksiazki mozna zawsze wydrukowac-pewnie taniej niz ksiegarnia)) a znajomy z meza pracy razem ze swoja dziewczyna tez sie wzieli za dietke dukana tylko,jak to szkoci, dietuja sie od pon do piatku i w weekend sobie folguja.facet juz jest 3 tyg na tej diecie i schudl ok 6.5kg wiec mysle ze jak ktos ma problem z idealnym dopasowaniem sie do diety to pewne odstepstwa sa mozliwe.wtedy tylko trzeba dluzej czekac na efekty.
Azorek dzięki dostałam i doczytałam że można jesc chlebek dukanowy a na tej stronce co podałam jest przepis jak zrobic buleczki i tosty. Mam ksiazke 350 przepisow w tej diecie wiec jak chcesz to moge ci przeslac
Hej,
bylysmy dzis w bibliotece na polskich piosenkach dla dzieci.W sumie bylo spoko, tylko pogoda kiepska wiec malo mam bylo. Misialula ja musialam karmic Mala co 3 godz,a przy zoltaczce bardzo ciezko bylo ja dobudzic.Na poczatku jadla ok 40 min do godz.No to chyba odwiedzimy cie po powrocie z Polski.Na brzuszek kupilam sobie majtki obciskajace, ale i tak uzywalam ich dopiero jak przestalam krwawic.W sumie nie codziennie, wiec nie wiem czy zadzialaly.W kazdym badz razie brzuch wydaje mi sie ok. Ewa moja tesciowa tez byla u nas pierwszy i ostatni raz
Jeszcze nas nie ma w Pl a juz mamy problemy.Na chrzciny zaprosilismy tylko dziadkow, rodzicow i chrzestnych.Teraz tesciowa wymyslila sobie , ze zaprosilismy znajomych z Lodzi i chodzi po calej rodzinie i narzeka, ze rodziny nie zaprosililsmy a obcych tak.
Hej dziewczyny troche dlugo do Was nie zagladalam.
A teraz "jak trwoga to na FORUM" a to dlatego ze kubus chyba dostal ospy !!!! Mial goraczke w niedziele przez 24h potem jak reka odjal, lekarz powiedzial ze ma jedno ucho lekko zaczerwienione i ze to moze byc od tego ale dzis jaks wysypka mu wyszla na udzie i po kilku godzinach maly bialy czubeczek sie pojawil. A ja nawet nie wiem jak tu lekarze na ospe patrza. Ktores z waszych malych tu ospe przechodzilo ??
A tak wogole to na urlopie jestem - no to sobie wypoczne :-(