reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
mniammm Azorek normalnie z ta karkowka to...az mi slinka leci:)
a my oczywiscie zaspalysmy na basen za to zalapalysmy sie na przygotowania rybki po grecku u Asiek:)

Isabell mieszka gdzies pomiedzy Edim i Glasgow.

Hej dziewczynki. W końcu udało mi się połączyć z internetem, masakra jakoś, jestem w samym centrum lasu, nawet w komórce zasięg co chwilę zanika a ja umieram z nudów no bo co tu robić jak tu tylko las i jezioro a ja pływać nie umiem. Chociaż dobrze że są wodne rowerki to z rana można wypożyczyć.
b-eti ja mieszkam w airdie jakieś 16 mil od glasgow
Anitha gratuluję ząbka kolejnego i raczkowania no i współczuję z tym rozwolnieniem, a nie może ci ktoś coś z polski przywieżć? Daj małemu banany, kleik ryżowy i jagody to zazwyczaj pomaga, jeśli byś coś potrzebowała to daj znać ja ewentualnie mogę ci coś kupić.
Jeśli chodzi o komary to zazwyczaj ośrodki we własnym zakresie pryskają i mało tych komarów jest.
Dziewczyny jakie upały to masakra, ten weekend ma być najgorętszy, dobrze że my w lesie jesteśmy, niedaleko jezioro i mnóstwo drzew to aż tak tego nie czuć ale i tak jest masakra.
Co do mojego teścia to za bilet zapłaciłam jego kartą kredytową a za kuriera jemu kazałam zrobić przelew i już dostałam potwierdzenie że jest zapłacone, teraz największy wydatek, auto.
Za 2 tyg weekend z mężem mam już zaplanowany, zarezerwowałam hotel i idziemy imprezować, może na kolejny weekend też się uda bo potem raz że nie będzie co z dziećmi zrobić a dwa że ja będę na weekendy parcować
Dobra dziewczynki do usłyszenia następnym razem jak będę mieć chwilę i uda mi się złapać zasięg

misiula niestety tacy faceci sie zdazaja, ale pociesze cie ze moj jest taki sam a ja mam dwoje dzieci...nauczylam sie radzic sobie sama bo wiem ze nikt mi nie pomoze, kilka razy slyszalam slowa typu to sa twoje dzieci , ty je chcialas... ale ogolnie dominikiem umie sie juz zajac bo wiadomo dziecko starsze wiec jezdza autkami, bawia sie razem... a patrykiem zajmuje sie tylko kiedy ja musze posprzatac czy ide sie kompac..

isabela dziekuje za checi ale narazie jeszcze sie wstrzymuje z czym kolwiem niby wyszedl w badaniach wirus ale... ja od samego poczatku podejrzewalam ze ta biegunka jest od zabkow. zabek zaczol wychodzic wiec mial biegunke, wszystko mu przeszlo i zabek wyszedl. teraz pcha sie kolejny i biegunka znow jest. choc lekarz powiedzial mi ze to nie od zebow mnie sie jednak wydaje ze tak. narazie wiec poczekam jeszcze z tydzien i bede go obserwowac zeby sie upewnic, tymbardziej ze wsumie robi tylko 3-4 kupki dziennie.

:ninja2:misialula....pacnij w łeb! :) moze pomoze....
ale dziewczyny-jak tak czytam wasze wypowiedzi...to chyba zycie codzienne kazdego jest podobne - wiec jesli to pocieszenie - to pocieszam....
ja dzis pokupilam dopiero glupie klapki i koszule do szpitala....probuje jakos to wszystko przygotowac-choc boje sie bo nie wiem jak tutaj jest...ale-wyjdzie pewnie "w praniu"...
pozdrawiam Was mocno :)

Witam w ten piekny dzien:)
Zaraz bede ogladac 3 czes znmierzchu:):):) zobaczymy jak im poszlo...Asia je pluszowa gwiazdke,Romek spi wiec wszyscy zadowoleni.
Dziewczyny jaka rutyne macie dla swoich Dzidziek?Musze wreszcie cos ustalic i szukam pomyslow:)

reklama
no normalnie pogoda do d**y;-)
miała byc wycieczka z grilkiem i polowem rybek..a tu nosa sie nie chce z domu wystawić ;/
EMILIA ;-) spanko hihihihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry