reklama

Mamy ze Szkocji

Witaj Jade :-) Oj już się nie mogę doczekać synka... Widzę, że miałaś mamę do pomocy przy maleństwie, super. Moja przylatuje dzisiaj, z czego się bardzo cieszę :tak: Nie widziałyśmy się już pół roku! :baffled:
Mam nadzieję, że Ci się karmienie unormuje!

reklama
jestem jestem ...
przepraszam ... mam gosci - rodzicow :tak::cool2: ... nareszcie no ale czasu tez malo ...
wpadam na chwile ...
u nas ok ... choc mala przechodzi wlasnie jakiegos wirusa z typu rota ... koszmar ... zaczelo sie w czwartek w nocy, dopiero dzis wieksza poprawa, wymiotowala rowne 24godz ... odwiedzilismy gp, pozniej izbe przyjec (4godz siedzenia) no ale tu niczym tego nie lecza poza ... paracetamolem :szok: ... sprawdzili tylko czy mala nie jest odwodniona ... z tych newow brzuch mi sie obnizyl i dopadaja mnie mega skurczybyki :szok: ... ale sie dzielnie trzymamy ...

ciesze sie ze u was ok, basiu trzymam kciukasy za meza prace ... no i tesciowej ;-)... asia za was rowniez ;-)i witam nowa szkocka mamuske ...
odezwe sie znow w wolnej chwili :tak::tak: buzka wam ...

hej,
izunia trzymaj się dzielnie. dobrze, że masz rodziców i Ci pomagają. oni na wszystko dają paracetamol, na skurcze też...
a ja z tą slużbą zdrowia tutaj to nie mam sil. mi powiedziano, że maluch może nawet przez 21 dni kupki nie robić:szok: debile Ci lekarze od wszystkiego i od niczego.
naprawdę jak pojadę do domku to się przebadamy z Adasiem.
Olka - super, że będziesz miala mamę przy sobie. mi moja dużo pomogla, bardzo dużo.
a to Twoje pierwsze dziecko. ja mieszkam ok 20 min od edi.
calusy dla Was kochane papa

Jade, to moje pierwsze dziecko, więc zieloniutka jestem :-D Właśnie jestem na etapie zastanawiania się, czy rozpoznam skurcze porodowe! :baffled:
A czy rodziłaś może w royal infirmary?

Hej,
Olka - ja mieszkam w Fife i rodzilam w Kirckaldy. Nie będę opowiadać..Ale slyszalam same pozytywne opinie o edi, także nie martw się. A bóle na pewno rozpoznasz, bo są nie da się ich nie zauważyć, przepraszam, nie chce straszyć, ale to nie jest tak, że sobie leżysz i nic, po prostu je czujesz.
A wiesz czy masz dziewczynkę czy chlopca?

Witam:-):-):-)
dziewczyny zycie lubi platac mi figle nie przypuszczalam ze tak sie potoczy....
niewiem jak to sie stalo ale jestem w ciazy dowiedzialam sie wczoraj myslalam ze spadne ze stolka u gp bo test ktory robilam w domu wyszedl negatywny a u nich pozytywny powtorzylam w domu jeszcze dwa razy i nie chce byc inaczej:tak::tak::tak:

Jestem kompletnie zielona jesli chodzi o ciaze w szkocji.
troche sie boje bo jestem po 3 CC

Witam:-):-):-)
niewiem jak to sie stalo ale jestem w ciazy :tak::tak::tak:

Jestem kompletnie zielona jesli chodzi o ciaze w szkocji.
troche sie boje bo jestem po 3 CC

Przede wszystkim to serdecznie gratuluję!!! :-)
Jesli masz jakieś pytania, to chętnie postaram się odpowiedzieć, jeśli tylko będę wiedziała! :-D Nie mam doświadczenia jeśli chodzi o cc, ale całą ciążę przechodziłam w Szkocji, więc może na coś się przydam ;-)
Pozdrawiam!

reklama
Qlka dzieki za gratulacje i dobre checi:-):-):-)
Jutro mam usg i bede wiedziec jaki jest wynik z krwi ktory mi powtorzyli bo pierwszy ktory mi zrobili nie pokrywal sie z testem i data ostatniej @ takze byly pewne niescislosci i dlatego tez skierowali mnie jeszcze na usg:tak:powiedzcie mi jak to wniejwiecej jest z ta polozna itp bo myslalam ze juz mnie to nie dotyczy i sie tym w ogole nie interesowalam:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry