reklama

Mamy ze Szkocji

Martka ja zawsze wczesniej sie umawialam.
Emila z tego co wiem to nie trzeba szczepic jadac na wyspy kanaryjskie,wyjatkiem sa jakies wycieczki egzotyczne i tym podobne,zadna z moich kolezanek nigdy nie szczepila swoich dzieci.
Ja mialam wlasnie problem z Piotrusiem bo zaczelam od owocow i potem juz nic nie chcial innego,musialam odstawic na troche i zaczac wszystko od poczatku no ale czlowiek uczy sie na bledach:tak:
Piotrek czasami do tej pory nie chce gryzc,czasami mieli i mieli albo mysli ze mu sie samo rozpusci.widze ze troche leniwy jest,nie je jeszcze sam lyzeczka i jak probuje go uczyc to nie chce tylko czeka az mu podam,wiec po malu zaczynam go uczyc bopozniej to wszystko bede musiala mu podawac:-D

reklama
Emilia nie ma zadnych dodatkowych szczepien na wyspy kanaryjskie - ja tez juz sie dowiadywalam. Pytali tylko czy mam wszystkie obowiazkowe szczepienia te normalne i tyle. Tak nie ma zagrozenia malaria wiec tez nie trzeba sie martwic.

witam:-D:-D:-D nie ma torbieli:-D:-D:-D:-D:-D jupiiiii:-D:-D:-D:-D:-D
ja juz po szpitalu usg nie wykazalo juz zadnego paskudka wiec siedze w domkui sie relaksuje:tak::-)heheheh teraz sie ciesze ze nie dalam sie zoperowac te 3 tyg temu:tak:
Emilia a z praca....ekhmmm jaka praca?? ja bezrobotna przeciez jestem i nie ma sie jak do nich dobrac:zawstydzona/y::no:

do maroka wiem ze na cos tam dodatkowo szczepili:tak: zawsze lepiej sie upewnic ale jak widze dziewczyny "oblatane" wiec luzik:-)
uciekam przed tv bo mam trylogie egzorcysty do ogarniecia:-)

Emilia pisz szybko co to sie siostrze porobilo....ja moze nawiedzona jestem przez ostatnie doswiadczenia ale u mnie 9 lat temu bylo tak jak torbiel pekl. 12 lekarzy stalo nade mna jak robili usg i przez 20 min nie mogli dojsc do tego co to bylo:szok: dopiero jak mnie otworzyli to sie okazalo ze torbiel:baffled: ale moze byc tez wyrostek:nerd: mam nadzieje ze nic powaznego i ze zbyt dlugo nie beda czekac tylko cos zrobia zeby pomoc:tak:trzymam kciuki za zdrowko siostry:tak:

reklama
Witam!!

Azorek, no gratulacje ty torbo. Wierzyłam w Ciebie!!;-) Jak widać twarda z ciebie sztuka!!

Emila, pisz co i jak z siostrą, jak się coś dowiesz!
Hii jak ja bym miała pisać, do was za każdym razem jak czegoś szukam, to gwarantuje wam, miała bym największą ilość postów!! ;-) :-D

Dziś miałyśmy zaległe szczepienie, mała była bardzo dzielna! Próbowałam małej dać dziś owsiankę po raz pierwszy! A się uśmiałam, krzywiła się, językiem wypychała z buzi na zewnątrz, aż na koniec, miała odruch wymiotny. Owsianki widać nie lubi, zupełnie jak tata!! No nic spróbujemy za jakieś 3-4 dni! Ciekawe czy z tym samym rezultatem?

A, dziewczyny dziękuję, za wyciągnięcie mnie z domu! Po wczorajszych wojażach, jakoś mi lepiej!!

Ewa mam bilet powrotny!! hii na 14! Ja wrócę, a Emilia i Asia polecą!!

Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry