Melduje sie ze zyje

czytam codziennie ale jakos weny i sil rak na pisanie
Amelkownie kolejne zebiska wyszly uffff juz ma prawie wszystkie...dzisiaj nocka zarwana bo znowu jej woda z nosa leci....normalnie gile po kolana wisza:-( wiem ze sie nie przeziebila wiec to na zabki na 100%

bylysmy sie zwazyc i Amelkowna juz 10.100 kg wazy ufff a moja waga w domu pokazywala prawie 13kg

ale to tak jest wazyc sie z dzieckiem na domowej wadze.
Od wczoraj mloda tylko raz dziennie dostaje butle formulki na noc i spija ok 240-270ml a za dnia raz albo 2x mleko krowie pelnotluste

:-) miala bardzo luzne kupki przez ta formulke bo kocha mlesio i spijala prawie litr dziennie

wiec taka duza pucha mlesia szla w 5-6 dni.a teraz to na miesiac chyba starczy heheheh i moze kupki sie poprawia-kakao tez podaje 2-3x w tyg bo na zebiska to wogole ma rozwolnienie i rabie w pampa srednio 6-7x dziennie

Jak nie pada to chodzimy na piesze spacerki 1-2h

aaaa zrobilam jej dzisiaj zupke dyniowa i mam nadzieje ze polubi( ja nie jadama niestety za dynia nie przepadam wiec mam nadzieje ze sie nie zmarnuje hihi)
MAMUSKI PORADZCIE MI PROSZE GDZIE I JAK MOGE MLODEJ BUTKI NA ZIME KUPIC...KOZACZKI JAKIES CIEPLE...mloda ma wysokie podbicie i ciezko cos na gire jej wcisnac.przelazilam 4h po sklepach i przymierzalam jej mase bucikow ale nie bylo takich zeby na dlugosci mialy np rzepy albo zeby wiazane byly:-

no: jak ktos cos zauwazy w sklepie to dajcie mi znac gdzie i za ile( rozmiar 5uk) bo mloda w skarpetach zime bedzie przechodzic