reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

Ojaaaa ile mnie ominelo..

hahhaha, z tym terenem to dobre!! hheheeh:)

oja Asia bidulka, przytul od ciotki, moze wyzdrowieje:)

A piotrus to gigant:)

A ja do detysty chodze na portobello, jest tam polska asystentka.
dzis zadzwonilam i w srode mam wizyte:-)

reklama
Witajcie,
targówek pod Asda jest zarowno w sobote jak i w niedziele,ale ostatnio szybko sie zbieraja,bo pogoda nie sprzyja i ludzi nie ma.
Wiecie cos o klubach dla dzieci?Ja mialam zamiar isc dzisiaj do Nortfield Community Club, ale cos moj Arek kaszle wiec dalam sobie spokoj.Moze wybierzemy sie za tydzien, bo pogoda spacerom nie sprzyja:(

Jak narazie najlepsza grupa na ktorej bylysmy to Destiny Church Edinburgh > home w czwartki od 10-12.
We wtorki o 10.30 sa polskie piosenki w bibliotece na mcdonald, w niektore piatki sa angielskie.
Przepraszam ale nie pamietam ile lat ma Arek:( Gasiorek chodzi na grupe dla starszych dzieciaczkow, niedaleko lidla.

witam z rana
wczoraj tak sie paskudnie czulam ze praktycznie nic nie zrobilam a dzisiaj nie wiem w co mam rece wsadzic. Przeziebienie mnie dalej meczy na maksa a jutro juz do pracy trzeba isc

Arek ma prawie 18 miesiecy. W tym klubie na Northfield przyjmuja dzieci niby od 2,5, ale jak dzwonilam to facet powiedzial ze mozemy przyjsc. a gdzie Gasiorek chodzisz?z tego co pamietam to masz dziecko w podobnym wieku.Moze sie wybierzemy z Wami:)
Musze przejrzec Wasze forum od poczatu,bo pewnie juz o tym pisalyscie,ale jakos czasu brak.
Pozdrawiam:)

Hej dziewczyny pogoda dzis nawet fajna poszlam z malym na zakupy ale jak zwykle co wejdziemy do sklepu to Piotrek wyje wiem ze nie chce siedziec w wozku no ale niestety jszcze za maly jest aby zrezygnowac z wozka a zakupy musze zrobic:no:
Kasiarka ja chodze na grupe w czwartki na dole leithu nad lidlem ale z tego co wiem to juz lista jest zamknieta ale jak chcesz to zapytam prowadzacej? sa tam w wiekszosci dzieci ktore skonczyly rok .
Dzwonila dzis do mnie moja gp na czwartek bede miala list i moge jechac do szpitala bo ponoc nie trzeba miec umowionej wizyty tylko przyjmuja w czwartki i piatki od 9-12,super bo juz nastawalam sie ze bede czekala pare tygodni zanim przyjdzie list ze szpitala:-)

reklama
Witam .
Melduje sie ze zyje :)
Ostatno chcialam was nadrobic ale jakos mi czasu zabraklo a dzis jak usiadlam do kompa to chce mi sie spac bo po pracy jestem :)
Brzuszek rosnie juz jest 105 cm duzy..... no i zobaczymy jak dalej.
Samopoczucie jakos jakos tylko te nocki mnie wykanczaja. Ale jeszcze 9 shiftow i macierzynski !!!!!!!!

isabell- jak zdrowko ??
gasiorek- nie pamietam ile czekalam, przyslali mi list ale nie wiem po jakim czasie. Zrob badanie i zobaczymy co i jak sie z Piotrusiem dzieje. W szpitalu sa bardziej odpowiedzialni i pomocni niz sam gp.
kasiarka- to masz synka w podobnym wieku jak i moj :) w poniedzialek od 10:30-12 jest grupa dla starszych dzieci w tym destiny church. sa powyzej roczku do 3 lat wiec dzieci maja fajna zabawe. Jak chcesz zawsze mozemy sie tam umowic albo kolo deli polonia. to i moze wkoncu sie i gasiorek z nami ruszy....:laugh2:

Slyszalam o jeszcze jednej grupie na ktora sie wybieram w czwartek. Jest ona naprzeciwko katedry od 10. Placi sie za wstep jakies 2 f ale daja owoce i takie tam dla dzieci. Ktos sie ze mna wybiera????

Do góry