Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie,
targówek pod Asda jest zarowno w sobote jak i w niedziele,ale ostatnio szybko sie zbieraja,bo pogoda nie sprzyja i ludzi nie ma.
Wiecie cos o klubach dla dzieci?Ja mialam zamiar isc dzisiaj do Nortfield Community Club, ale cos moj Arek kaszle wiec dalam sobie spokoj.Moze wybierzemy sie za tydzien, bo pogoda spacerom nie sprzyja
Jak narazie najlepsza grupa na ktorej bylysmy to Destiny Church Edinburgh > home w czwartki od 10-12.
We wtorki o 10.30 sa polskie piosenki w bibliotece na mcdonald, w niektore piatki sa angielskie.
Przepraszam ale nie pamietam ile lat ma Arek Gasiorek chodzi na grupe dla starszych dzieciaczkow, niedaleko lidla.
witam z rana
wczoraj tak sie paskudnie czulam ze praktycznie nic nie zrobilam a dzisiaj nie wiem w co mam rece wsadzic. Przeziebienie mnie dalej meczy na maksa a jutro juz do pracy trzeba isc
Arek ma prawie 18 miesiecy. W tym klubie na Northfield przyjmuja dzieci niby od 2,5, ale jak dzwonilam to facet powiedzial ze mozemy przyjsc. a gdzie Gasiorek chodzisz?z tego co pamietam to masz dziecko w podobnym wieku.Moze sie wybierzemy z Wami
Musze przejrzec Wasze forum od poczatu,bo pewnie juz o tym pisalyscie,ale jakos czasu brak.
Pozdrawiam
Hej dziewczyny pogoda dzis nawet fajna poszlam z malym na zakupy ale jak zwykle co wejdziemy do sklepu to Piotrek wyje wiem ze nie chce siedziec w wozku no ale niestety jszcze za maly jest aby zrezygnowac z wozka a zakupy musze zrobic
Kasiarka ja chodze na grupe w czwartki na dole leithu nad lidlem ale z tego co wiem to juz lista jest zamknieta ale jak chcesz to zapytam prowadzacej? sa tam w wiekszosci dzieci ktore skonczyly rok .
Dzwonila dzis do mnie moja gp na czwartek bede miala list i moge jechac do szpitala bo ponoc nie trzeba miec umowionej wizyty tylko przyjmuja w czwartki i piatki od 9-12,super bo juz nastawalam sie ze bede czekala pare tygodni zanim przyjdzie list ze szpitala:-)
Witam .
Melduje sie ze zyje
Ostatno chcialam was nadrobic ale jakos mi czasu zabraklo a dzis jak usiadlam do kompa to chce mi sie spac bo po pracy jestem
Brzuszek rosnie juz jest 105 cm duzy..... no i zobaczymy jak dalej.
Samopoczucie jakos jakos tylko te nocki mnie wykanczaja. Ale jeszcze 9 shiftow i macierzynski !!!!!!!!
isabell- jak zdrowko ?? gasiorek- nie pamietam ile czekalam, przyslali mi list ale nie wiem po jakim czasie. Zrob badanie i zobaczymy co i jak sie z Piotrusiem dzieje. W szpitalu sa bardziej odpowiedzialni i pomocni niz sam gp. kasiarka- to masz synka w podobnym wieku jak i moj w poniedzialek od 10:30-12 jest grupa dla starszych dzieci w tym destiny church. sa powyzej roczku do 3 lat wiec dzieci maja fajna zabawe. Jak chcesz zawsze mozemy sie tam umowic albo kolo deli polonia. to i moze wkoncu sie i gasiorek z nami ruszy....
Slyszalam o jeszcze jednej grupie na ktora sie wybieram w czwartek. Jest ona naprzeciwko katedry od 10. Placi sie za wstep jakies 2 f ale daja owoce i takie tam dla dzieci. Ktos sie ze mna wybiera????