Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szkoda. Kiedy go znalazlam ucieszylam sie ale teraz widze ze on wlasciwie nie istniej. Mieszkam w Szkocji juz 4 lata i teraz czekam na 3 wrzesien na mojego synka Adasia. Na poczatku bylam zla na sluzbe zdrowia w Szkocji. Rok temu poronilam-i mimo ze bylam u lekarza, bo krwawilam on nic nie pomogl-nie dal zadnych lekarstw-NIC. Bylam zla, smutna, bardzo to przezylam, rzucilam prace i przez pol roku siedzialam w domu. Myslalam ze juz nie bede miala dziecka bo staralam sie ponad rok-chodz musze przyznac ze nie intensywnie bo balam sie ze bedzie to samo. Po ponad roku a dokladnie po 14 miesiacach dowiedzialam sie ze jestem w ciazy:-) i to byl juz 5 tydzien. W 7 tygodniu znow pojawily sie male krwawienia-co przerazilo mnie niesamowicie-ale tym razem nie poszlam do pracy tylko lezalam w lozku caly dzien, i po dwoch dniach przeszlo
choc polozna powiedziala mi po usg ze moge jeszcze krwawic i mam sie tym nie martwic i nie dzwonic
. Zostalam w domu i na szczescie nie mialam juz wiecej krwawien. Teraz czuje sie wspaniale-tylko denerwuje mnie ze nie wiem jak tam moje wyniki badan krwi. Mialam je robione 5 tygodni temu i nic zadnych wiesci-wiem ze to znaczy ze wszystko ok-bo powiedzieli ze jak nie bedzie ok to zadzwonia-no ale mimo wszystko chcialabym je zobaczyc.

wiec rzadko zagladam ale postaram sie czesciej:-)