Czesc dziewczyny, umie znow zimno-chodz poranek nawet byl sloneczny
Maly Adas w brzuszku wczoraj buszowal ze udalo mu sie nawet kopnac na zewnatrz

-moj malutki karateka:-)
Nie poddaje sie z pozytywnym mysleniem, chodz niestey dzis poraz drugi nie zdalam prawa jazdy-dlatego ze bylam za blisko drugiego auta

niby mowia mi perfect driver ale oblewaja mnie- wierzyc mi sie nie chcialo ze z takiego powodu oblewaja-ale pochodzilam juz po roznych forach i rzeczywiscie to moze byc przyczyna-ciekawe co wymysla mi nastepnym razem
Ogolnie to nie przejmuje sie tym ze nie zdalam ale tym ile to mnie juz wszystko kosztowalo a tu teraz znow dodatkowe wydatki-i ciekawe czy na tym koniec, te cholerne pieniadze

, niby szczesia nie daja ale lepiej je mniec
madziasko no niezle z tym wypadkiem, pewnie tez sie namartwilas, dobrze ze juz po i corcia w lozeczku obok, zabkowanie hmm... probujesz jakies mascie-podobno pomagaja, pozdrawiam Was obie
zQo mowisz ze lekarze cie lubia;-) ha ha czytalam ze mialas cesarke i to chyba nawet kolejna-zuch dziewczyna, wazne ze juz masz swojego dzidziusia na raczkach calego i zdrowego, Nie wiem jak w waszych stronach ale u Nas dzis w tej chwili deszcz i zimno- pewnie mezus zawiedziony pogoda w Aberdeen-rzadko tu nam zaswieci slonce-choc podobno ma byc sloneczna sobota i niedziela, no zobaczymy

, sloneczna to nie znaczy ze bedzie cieplo;-)zimny wiatr tu wieje no stop

Poza tym Aberdeen to granitowe miasto-cale wybudowane z granitu-jak jest taka pogoda jak dzis to jest to dosc przytlaczajace szare miasto:-) juz nie moge sie doczekac az sie stad wyprowadze

juz jestem tutaj 4 lata-za dlugo!

Tesknie za polskim karjobrazem-za moim miastem, ale polityka w Polsce mnie zdecydowanie odrzuca

Pozdrawiam Was mamuski serdecznie i koncze bo wlasnie wylalam kawke