Emilia_
Fanka BB :)
kiedy tylko masz ochotę>
My w sumie tylko karmieniami jesteśmy ograniczone![]()
co by ci pasowalo??mozemy z Mala wpasc do ciebie na kawke, a moze masz ochot wpasc do nas?Czy chcesz isc z nami na grupe???wtedy poznasz wiecej mamusiek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedy tylko masz ochotę>
My w sumie tylko karmieniami jesteśmy ograniczone![]()
jedna po drugiej no i super zawsze ktoś będzie na kawę wolny:-)
ale niestety tak to tu jest my Polacy przyzwyczajeni jesteśmy że zawsze rozmawiamy ze specjalistami którzy dają nam liste badań do zrobienia czasem zupełnie niepotrzebnie a tu jest w drugą stronę wszystko jest normą:-(
i jeszcze linki podajesz do takich artykulow a ja mam corke w tym kraju wychowac
qzwa chyba jakis rasizm wybiorczy w niej zaszczepie zeby sie trzymala z daleka od podobnych sytuacji
ale w pl podobne rzeczy sie dzieja np w gimnazjach...
a po za tym mamy dwoje lekarzy od dzieciowych spraw ale pani dr mloda swieza po studiach g*wno wielkie wie za przeproszeniem i nie raz sie z nia klocilam.
jest mlody facet jeszcze on jest fajny bo wlasnie wszystko u mlodej sprawdzil
ale to tak jest ze raz mnie umowia do tej babki a innym razem do niego wiec nigdy nie wiesz na kogo trafisz
moze faktycznie zapytaj w twojej przychodni o innego lekarza i tak jak Ewa pisze gadaj gadaj gadaj i wreszcie zeby sie odczepic od ciebie wypisza skierowanie. ja tez tak robie jak cos potrzeba bo inaczej nic z tego 

( właśnie stęka już 15 minut, usilnie próbując się obudzić), ale pomysł niezły, muszę się kiedyś wybrać
. Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest...
. chciałam w pokoju wywietrzyć w międzyczasie, ale zrezygnowałam, bo nie byłam pewna, czy po powrocie zastanę okno na swoim miejscu