Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej Rudzia!! Chyba tylko my dwie zostałyśmy w Szkocji a reszta mam pojechała chyba na urlopy :-)
Widzę, że tak jak ja siedzisz do południa w domku? Czym się zajmujesz? Może tak jak ja nie pracujesz tylko zajmujesz się domem i dzieckiem? My właśnie oczekujemy drugiego potomka. Trochę się obawiam jak to będzie tu w Szkocji z porodem, szpitalem itd.
Napisz coś o sobie, chętnie popiszę z sąsiadką
Pozdrawiam ;-)

!!!!!

Hej, jestem jestem.
Przepraszam, że nie pisałam ale w weekend pojechaliśmy nad rzeczkę do parku w East Kilbride i M mnie tak przegonił po tym parku, że wczoraj nie mogłam się ruszać i padałam z nóg
Ciałko przyzwyczajone do słodkiego lenistwa to cierpiało:-)
Na początku jak przyjechaliśmy do Szkocji to pracowaliśmy obydwoje a z Kubą siedziała moja teściowa ale wróciła do Polski i ja zajęłam się Kubą i domem. Tak jest lepiej dla wszystkich
Kubuś w maju skończył 3 lata i rzeczywiście urodził się w Polsce. Wszystko było ok i teraz mam nadzieję, że też tak będzie. Trochę się obawiam ale przecież poród to poród, dla malucha nie ma znaczenia gdzie się urodzi w Polsce czy nie.
Cieszę się, że Kubuś dostał przedszkole bo mnie to trochę odciąży
Szczerze mówiąc to z przyjemnością już bym wróciła do domu. Nie żeby mi było źle w Szkocji ale przyjechaliśmy tu tylko na jakiś czas i najpóźniej jak Kuba będzie szedł do szkoły to wrócimy. Chyba przechodzę kryzys bo coraz trudniej mi wyjeżdzać z Polski.
Moi rodzice długo byli za granicą i jak wrócili i teraz są na emeryturze to my wyjechaliśmy. Gadki przez skype to nie to samo.
A Wy myśleliście nad powrotem do Polski?