W pierwszej ciazy brzuch opadl mi nisko 3 tyg przed porodem i tak czy tak kicha bo nic to u mnie nie oznaczalo
mnie opadl w 7 mcu

mialam plamienia i pojechalam do szpitala lekarz zabdal stwierdzil 2cm rozwarcia i wypisal do domu hahahaha jak zapytalam o zwolnienie z pracy czy cos to sie usmiechnal i pyta mnie "a poc o??" przecie nawet nie zapytal jakie mam warunki w pracy--nawet zadnego stolka nie bylo zeby na 30 min przerwy usiasc!!! zarlam sie z managerem i babami z head officu o takie rzeczy bo szlag mnie trafial+dzwiganie +obsluga klienta wsio na stojaco...rozladowanie dostawy--manager mowil ze przykjdzie i zrobi a wielkie go**o robil:/ ehhh
mnie boli tak jak nanokres ale czasami bardziej kluje. nie boli caly czas tylko co jakis i jak boli to kregoslup tez.... brzuch w chwili skurczu twardnieja- no bo ja juz nie wiem--- hi hi i jak pierworodka
no ja wiem ze takie skurcze to juz skurcze

tylko te sa przygotowujace. i chyba bedziesz miec sporo bolu z krzyza

ja tak mialam ze skurczami ze jak sie zaczely to kregoslup napier***l jak nie wiem co

( mam nadzieje ze w twoim przypadku sie myle

nikomu nie zycze takich boli z krzyza
no wiec przepis na ciacho (najprostsze jakie moglam znalesc izawszew sie udaje):
4 jajka+ szklanka cukru----zmiksowac
dodac 0,5 szkl oleju-------zmiksowac
dodawac powoli 1,5 szkl maki +1,5 lyzeczki proszku do pieczenia----zmiksowac
wylac na blaszke dodac owocki i do pieca na temp ok 150-170 stopni (najlepiej piecyk z termoobiegiem ale ja takiego nie mam hihi) na ok 1h
ja ciacho wkladam na temp 160 stopni i po ok 40-45 min jest gotowe

smacznego
aaa i dodaje czasem olejek do ciast bo lubie taki posmak waniliowy lub migdalowy

i owocki to jakie sie tam chce mozna dodac. ja nie lubie zbytnio slodkiego ciasta to kupilam np mix owockow jezyny,maliny,czeresnie i super wyszlo

mozna owocki swieze, z puszki(tylko trzeba odsaczyczeby za ciezkie nie byly) albo mrozone
i zapomnialam.... wpadlam zeby napisac ze jest market na ktorym sa dziciufowe i ciezarne uzywane rzeczy

podaje wiec adresik:
http://www.jackandjillmarket.co.uk/
Edinburgh Academy
42 Henderson Row, EH3 5BL
Edinburgh, United Kingdom
w soboty od 10.30 do 13.30

mozna tez sie tam zapisac i wynajc stanowisko i wystawic swoje graty....tylko na te sobote juz brak miejsc maja i nie mam pojecia ile to kosztuje