Melduje sie!!
Noc mialam straszna , bol miednicy i kregoslupa straszny a czesto musialam wstawac do ubikacji. Pojechalam do sprawdzenia do szpitala i wlasciwie czego sie dowiedzialam to :
-na bol miednicy: paracetamol i fizjoterapelta ( ha ta jak bym miala czas jezdzic do szpitala na zajecia.....

zreszta jeszcze 3 tyg i 4 dni)
-prawdopodobnie mam urine infection:-( i dostalam antybiotyk.......
-jeszcze nie rodze bo szyjka na poczatku rozwarta ale w glebi jest zamknieta.
Wiec pewnie dotrwam do terminu cesarki.
No co do boli krzyzowych to ja mialam- dlatego tez nie wiem jak sie czuje normalne skurcze.

Kazano mi lezec na lozku i sie nie ruszac bo maly byl monitorowany a ja mialam kroplowke ale i tak tanczylam na wyrku. Pytalam sie o gaz i powietrze ale powiedziano mi ze jak wywoluja to nie moge dostac i tak sie zwijalam. Polozna przyszla mnie zbadac i mowi sprawdza skurcze : trzymala reke na brzuchu i mowi ze no wlasnie ma pani skurcz- ja na to nie wiem bo czuje kregoslup
no teraz juz powinno byc dobrze skurcz ustal- ja na to nie wiem czuje kregoslup!!!

i nie moglam im wytlumaczyc ze jedyne co czuje to bol w kregoslupie i ciagly. Trwal okolo 4 godziny bez przerwy za wkoncu polozna sie zmienila i przyszla inna i na to co zastala sie zdziwila ze nie dostalam nic na bol

ale juz bylo za pozno i juz tez mialam temperature wiec dostalam epidural - normalnie jak mi dali to ulga- ja niemoge...
Tez myslalam ze urodze sam kregoslup

magdziaz- jak sie czujesz? CO do koszyka to ja bede urzywac ale tez strasznie duzo jest w charity albo mozesz poszukac na carboot sale. Nawet nie sa droge na gumtree.
misialula- no ja wszystkie chomikowalam wiec teraz mi s ie przydadza. Zawsze mozesz sprzedac na gumtree albo poprostu oddac do charity.