hej dziewczyny ja mam juz dosyc ogladam juz chyba z 6 mieszkanie i jest tragedia na zdjeciach piekne wszystko duze super lazienki a jak sie wejdzie to sie czlowiekowi tylko plakac chce syf brud grzyb na suficie i dotego klitka taka ze nawet niema sie gdzie ruszyc ale oczywiscie pan zagencji twierdzi ze super ciche spokojne mieszkanie sama rewelacja. masakra kiedy znajde cos sensownego
a co do porodu drogie dziewczynki to ja tez sie troche pomeczylam ale szybko sie na szczescie o tym zapomina bo jak juz ma sie tego kochanego czlowieczka przy sobie to nawet bole same przechodza. 3majcie sie. bedzie dobrze:-)
a co do porodu drogie dziewczynki to ja tez sie troche pomeczylam ale szybko sie na szczescie o tym zapomina bo jak juz ma sie tego kochanego czlowieczka przy sobie to nawet bole same przechodza. 3majcie sie. bedzie dobrze:-)
ale chyba szybko sie zorientowali co jest grane bo zaraz nastapila przezabawna, z perspektywy czasu oczywiscie, panika:-) Mloda nas mocno zaskoczyla.....
wczoraj mnie naszlo i zrobilam leniwych pierogow
:-)Amelka i mezasty byli wniebowzieci heheheh a na dzis pierogi ruskie se wymyslilam
ja to zawsze sama sobie musze robote wymyslic zeby sie nie nudzic hihi
.