Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahahaha emilka ale nikt sie nie obrazaAAAAAAAAAAAAAAA AZOREK ja nie o tobie!!!Ja poprostu uwielbiam kupywac prezenty, ale tylko jak wiem co.A ze jest tyle okazji to poprostu kazda nastepna to meczarnia DLA MNIE|!!!!
cholera,nie zabrzmialo tak jak powinno!!!
heheheh dla mnie walentynki to tez nie jakies tam swieto choc ja badyle dostaje jak sie upomne ze dawno nie bylo
:-)
musialy byscie widziec moja mine jak lukasz wszedl z kwaiatmi i czekoladkami do domu
pierwsze moje pytanie bylo co narobil ze bukiet przyniosl

:-) jakos tak wyszlo ze za porada znajomej zgralismy nasz slub z 55 rocznica slubu babci mojej i dziadziusia
teraz sie ciesze z tego bo dziadzius zmarl w zeszlym roku w styczniu (wiek 90lat
) i to byla taka ostatnia rodzinna impreza gdzie sie wszyscy wybawili i bylo super. teraz moj slub nie kojazy mi sie z walentynkami tylko z babcia i dziadziem

:-) pewno dostala bys wrednego smska hehehe na forum bym na ciebie nie krzyczala;-)
ale by sie obsluga w jimmi changu zdziwila hahahahah 7 mamusiek,7 wozkow i 7 dzieciufff

hahahah
ide dzisiaj na hmmmm....rundke po barach ze znajoma jedna i nie wiem w jakim stanie bede jutro . hahaha
najwyzej wstane wczesnie i wezme zimny prysznic i spije z 5 kawus na dziendobry;-)
buuu....mam nadzieje,ze chociaz przestanie na chwile padac,co wyjde z mala na jakis spacer....
Barnim zaczol pic "łaciate" w wieku 8 mies w 7 mies pil kozie z morissona ......