Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Azorek ten blok prześliczny normalnie jest super

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jak ide ogladac mieszkanie to albo jest grzyb albo jest taka nora ze szkoda gadac albo chore pieniadze a miejsca na cokolwiek naprawde malo a nie pojde na taka klitke zdzieckiem ktore juz zaczyna raczkowac nie mowiac juz o chodzeniu
naprawde nie to ze mam jakies chore wymogi ale chce miec miejsce w sypialni na lozeczko i chociaz troche mijejsca w livingu dla malej
zobaczymy jutro co mi powiedza, ogladamy dalej juz jutro idziemy na nastepne wiec moze cos sie jeszcze trafi ;-)mam nadzieje:-) ale nie zminia to faktu ze sie tak dzis wkurzylam zeby odreagowac to zrobilam kapusniak, pierogi z serem ,papryki nadziewane miesem mielonym, kotlety mielone i wyszorowalam caly dywan na wejscie
i juz mi troche przeszlo;-)
ciagle stadnie smigamy, ze niedlugo pol powiatu bedzie sie mafii wozkowej balo :-)
bo to u nas przewaznie Edi.