• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy ze Szkocji

Witaj MążzQo oj to super że już masz bileciki zobaczysz jak szybko zleci nawet się nie obejrzysz a potem to tylko czeka się na urlop żeby jechać do Polski:-D,a urlop w Polsce to jeszcze szybciej zleci .Pozdrawiam i papatki.:-)

reklama
Witam kiki99 na forum!!!
Oj dzięki Ci Isuniu za linka postaram się cos poszukać a u nas naprawde jest taka mała miescina że nie wiem jak oni to mają z przedszkolami ale już niedługo styczeń .Wgrudniu jedziemy do Polski także minie szybciutko.O karcie to ja wiem własnie teraz sobie ją załatwiałam,tesciowa ma mi umówić wizyte ale jak narazie wiem to trzeba z miesiąca na miesiąc umawiać, żeby tylko się nie okazało że jak przyjedziemy to nie da rady:wściekła/y:.Cieszę się Isuniu że wszystko w porządku z córcią:-)
Narazie dziewczyny.Miłej nocki życzę;-)

hellodino.gif
Witam kobietki, troszke mnie nie było ale ta przeprowadzka zmywa mi sen z powiek jeszcze doszły nam niemałe problemy z praca i juz wogole na nic czasu nie mam, no ale juz nie smuce hihi.
Widze ze sie u Nas ruszyło, SUPER, cieszy mnie to bardzo.

Witam KIKI, ja będę z Kirkcaldy to niby tez po sasiedzku tylko trzeba zatoke przepłynąć hihi :-D.
Nic kochane uciekam bo mały sie obudził, pozdrawiam gorąco, bo brrr czuc juz zime strasznie.

hejho!hejho! :-) Krok po kroku i trafiłam na stronke znowu..;-) U mnie wszystko jak w najlepszym porządku. Lulcia śpi(kimnęła w foteliku samochodowym w drodze do samochodu) i chyba myśli,że przez takie spanko kąpiel ja ominie..;-)Miała byc o 19 max19:30 ale ja poczekam:-)..!
Ogólnie Łucja ładnie rośnie i wyglada jak budda w tym swoim rośnięciu we wszystkie strony:-D Ale to bardzo pocieszne i aż miło oko zawiesić na takim młodym gigaciałku;-):-D Ja już wyczekuję lata, bo po lecie ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuu samolotem i będę pseudo szkotką;-) Zazdroszczę wam dziwuszki, co już tam jesteście ,albo macie bileciochy i wiecie co i jak. Mój mężuś na razie oświadczył,że do przyszłego lata bedziemy mieszkać w innym mieście (Wrocek albo Kraków), bo tam postanowił zdobyć jeszcze wiecej kaski.Wsumie pięknie,że sie troszczy,ale wiadomo..cash nie najważniejszy. Niemniej jednak pojechać muszę bo rodzina w komplecie jest najważniejsza.
A jakie macie plany na Święta i na Sylwestra? Tak się zaczęłam zastanawiać jak wygladają takie "spotkania" jak się ma dzieicątko.Ja dopiero wszystko pierwszy raz przezywam,więc jestem nooovkasztuka w tej kwestii;-) Ale nie powiem...czuję sie jak ryba w wodzie!
Acha! I cieszę się,że wątek rośnie i nas zainteresowanych jest więcej i więcej! Trzeba będzie to kiedyś uczcić jak już wszystkie będziemy na miejcu:-) W końcu Szkocja nie jest taka duża;-)!!!
BUZIACZKI!

reklama
Mia26 jestem jak najbardziej za !!!!!!
No i ja tez sie ciesze ze Szkocja nam sie rozwija !!!
Laseczki pisac, pisac!! :-DHIHIHI:-D
Nic ide spac, bo mnie juz głupawka bierze.
Buziaczki i dobranoc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry