• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy ze Szkocji

Oj nadciąga zima brrrr! Coraz zimniej się robi a niedawno było jeszcze tak cieplutko.U nas ostatnio takie wiatry,no i w dodatku ten okropny deszcz(chociaż już przyzwyczajona do niego).Czasami gdzies tam slonko się przedziera . Nie martwcie się dziewczyny to jest ta pora roku w której najbardziej można złapać doła;-):-DJUSTYNA170979 powodzenia w przeprowadzce:-)
Miłego dzionka życzę wszystkim:-):-):-)

reklama
hej dziewczyny
mi sie wydaje ze i tak lepsza taka pogoda niz polskie mrozy i sniegi ale to dopiero ocenie jak przyjade narazie przed nami wszystko.
tyle spraw do zalatwienia niby mamy jeszcze 2,5 mies ale szybko zleci bo teraz bedzie szybko leciec do swiat a po swietach to juz z gorki.Piszcie jak najwiecej jak zyje sie wam w szkocji i na co trzeba zwrocic uwage przed wyjazdem z PL
pozdrawiam

a ja się cały czas zastanawim jak się rozwiązuje sprawę chodzenia na spacerki jeśli pogoda taka zmienna..;-):confused: Ale ostatnio w Pol też taka bywa i najgorsze te deszczowe śniegi, które paraliżują całe miasto i odmarzają ręce pchajace wózek..:-(;-) Ale nadal chętna jestem:-)! Nic mnie nie powstrzyma!!:-D
Buźka 500!

Macie dziewczyny rację tą pogodę można zniesć chociaż czasami jak zawieje ale nie ma takich mrozów jak w Polsce.Ja teraz wybieram się do Polski na swięta i zastanawiam się jak zimno będzie i mrożno,mogę powiedzieć że ja już zapomniałam jak skrzypi snieg pod nogami,mrozi w nos że aż nie można oddechu nabrać.:-DNa spacerki jest pogoda,wietrzna ale można wyjsć z maluszkiem:-)
Pozdrowionka!!!!

Co tam dziewczyny,co tu tak cichutko chorubsko Was jakies zlapalo czy co? teraz to takie pogody:hmm:. JUSTYNA170979 jak tam Twoja przeprowadzka?dobiega końca?U nas dzisiaj cieplutko chociaż w Polsce słyszałam że sypie i sypie snieg.Myslę że jak będziemy w Polsce to będzie ładnie biało;-).Isunia a co tam u Ciebie jak tam córcia?Oj ja znowu pózno pisze nawet nie zwróciłam uwagi że już tyle godzin:sorry:.
Pozdrowionka!!! PAPATKI!!!

isunia,
to może kwestia tego,że coś tam jej przestało pasować(w playgrupie) np. koleżanka nie taka czy coś. A może poprostu woli być z mamą. Jesli możesz spróbuj maby zmienić playgrupę albo postaraj się wyciągnąć od malutkiej co i jak;-) Także sie nie martw, bo u dzieci takie różne dziwne zachowania są jak najbardziej normalne.. Tylko faktycznie szkoda, że z tego powodu ucieka perspektywa pracy (przynajmniej na jakiś czas).. Ale spoksik! Na pewno później znajdzsiesz jeszcze lepszą;-):-D

Witam Was dziewczynki!!!
U nas też deszczowo i chłodno,tylko same choróbska się czepiają.
Isuniu to żescie przeszły z chorobą ale już chyba wszystko w porządku?
Ja też tak gonie z moim synkiem tylko że on teraz to uczulenie non stop go wysypie ,czasami ma czysciutką buzkę a czasami wygląda jakby był z płakany.Byłam z nim u lekarza najpierw stwierdzili alergia,potem egzema ale mi to wygląda na alergie pokarmową tylko na co:baffled:?Planuje jak bedę w Polsce to zrobie mu testy tzn sprubuje jak mi się uda.Z przedszkolem to u nas wygląda następująco:idzie do przedszkola od 6 stycznia ponieważ dopiero kończy w grudniu 3 latka,a teraz to narazie siedzi w domu ze mną,no niecałkiem bo ja pracuje na 16 i zawsze go podrzuce do koleżanki a mąż go odbiera jak skończy prace,też zaczyna się buntować że nie chce ale co zrobić.Ja mysle że to jest taki mały bunt dwu-trzylatków:tak:tylko jak on będzie długo trwał?:-DTam gdzie teraz mieszkam już nie mają miejsca w playgroup,(a chciałam Ci Isunio powiedzieć że własnie mieszkamy w mieszkanku counsilowskim).
Mia 26 a ty kiedy dołączasz do nas do Szkocji?a może już jestes ?:-)
Trzymajcie się cieplutko dziewczynki w te chłodne dni.;-);-);-)

reklama
witam dziewczyny:-):-):-)
dawno do Was nie zagladalam:zawstydzona/y:jeszcze troche a do was dolacze w szkocji mamy bilety kupione na 1 lutego wprawdzie to jeszcze troche ale szybko zleci:-):-):-)
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry