berni78
Mama grudniowa''04''
Oj nadciąga zima brrrr! Coraz zimniej się robi a niedawno było jeszcze tak cieplutko.U nas ostatnio takie wiatry,no i w dodatku ten okropny deszcz(chociaż już przyzwyczajona do niego).Czasami gdzies tam slonko się przedziera . Nie martwcie się dziewczyny to jest ta pora roku w której najbardziej można złapać doła;-)
JUSTYNA170979 powodzenia w przeprowadzce:-)
Miłego dzionka życzę wszystkim:-):-):-)
JUSTYNA170979 powodzenia w przeprowadzce:-)Miłego dzionka życzę wszystkim:-):-):-)
Ale ostatnio w Pol też taka bywa i najgorsze te deszczowe śniegi, które paraliżują całe miasto i odmarzają ręce pchajace wózek..:-(;-) Ale nadal chętna jestem:-)! Nic mnie nie powstrzyma!!
.
.
?Planuje jak bedę w Polsce to zrobie mu testy tzn sprubuje jak mi się uda.Z przedszkolem to u nas wygląda następująco:idzie do przedszkola od 6 stycznia ponieważ dopiero kończy w grudniu 3 latka,a teraz to narazie siedzi w domu ze mną,no niecałkiem bo ja pracuje na 16 i zawsze go podrzuce do koleżanki a mąż go odbiera jak skończy prace,też zaczyna się buntować że nie chce ale co zrobić.Ja mysle że to jest taki mały bunt dwu-trzylatków
tylko jak on będzie długo trwał?
jeszcze troche a do was dolacze w szkocji mamy bilety kupione na 1 lutego wprawdzie to jeszcze troche ale szybko zleci:-):-):-)