Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anitha GRATULUJE pracy ;-):-) magdziarz a liczylam na to ze ty juz rozpakowana :-( a co do gp to tak: jak ja zaszlam tu w ciaze nie bylam zapisana nigdzie do gp wiec pierwsze co o czym tu wiedzialam to dr raczkowski wiec zapisalam do niego a ze mialam problemy z moja ciaza i cialam sie przepisac do innej przychodni to mnie nie chcieli bo akurat na moje nieszczescie nalezalam rejonem pod raczkowskiego
:-( i niestety przez tego pajaca nie wiem co by bylo z moim dzieckiem :-( dobrze ze jechalam na urlop do pl. w polsce wyladowlam w szpitalu i juz wracac nie moglam :-(ale naszczescie wszystko dobrze sie skonczylo i urodzil sie taki maly diabelek hehe 3 tyg przed terminem
i do ediego wrocilam juz rozpakowana 
bylam chora mialam ponad 38 goraczki przez jakies 10 dni a ze staralismy sie o dziecko to nie bralam zadnych aspiryn i takich tam tylko tzw domowymi sposobami zbijalam temp. poszlam do niego na wizyte i on mi mowi ze to szkocja a nie pl i tu sie przeziebienia nie leczy
darlam sie na niego i wyzywalam juz pozniej bo mialam go dosc i jego paplania...mowilam ze moge byc w ciazy zeby zrobil szybki test z krwi ale on mowi ze po co...kup sobie paracetamol i jak mamusia z pl wysle to rutinoskorbin i moze jakis antybiotyk bo albo leczysz sie po szkocku albo po polsku
no dwa dni pozniej test byl pozytywny a po 6 tyg na usg nie bylo juz serduszka slychac
nie sadze zeby to byl dobry lekarz

ehhhh jak juz sie dokulam i dowieje nas do i z przychodni to dam znac co u mlodej. i chyba siebie na wizyte musze umowic z tymi wynikami i prosic o badanie z moczu jakies czy cos ehhh jednak widze ze w pl kolejne badania trzeba bedzie machnac

i ani myśli się obudzić. Wczoraj kiepsko się czuła po szczepieniu, cieszę się, że nie pozwoliłam na trzy zastrzyki, bo pewnie byłoby gorzej.