brown.kate
Mama Misi i Kici
Czesc dziewczyny:-)
Ewa - poradzisz sobie na pewno, nic sie nie martw
. Jesli chodzi o jezyk medyczny, to z tego co pamietam w ksiazce ready stedy baby, byly one wszystkie wytlumaczone. Dostalas ja juz od poloznej? Bo jak nie to pewnie jeszcze dostaniesz. Jak bys cos nie wiedzila to pisz tutaj...
isabell - no to faktycznie masz niezle przedszkole
.
gasiorek- oj, ja to zawsze jak wracam z polski to padam na twarz...odpoczywam dopiero tu
.
A z tymi dzieciakami to roznie bywa. Przy mojej Martynce jak byla malutka kompletnie nic nie moglam zrobic... Bardzo malo spala i ciagle siedziala mi na rekach... Nawet uczesac sie, umalowac czy wziasc prysznic nie mialam kiedy
. Koszmar. Ale za to Patrycja bylo juz calkiem inaczej, luz i spokoj. Fakt ze przez pierwsze 6 tyg. spala tylko przy cycu, a spala bez przerwy, ale mi to nie przeszkadzalo... Herbatka, pilot od tv, albo ksiazka i relaks;-) z mala przy cycu. A ze nie posprzatane i obiad z gotowcow to trudno
. Dziecko najwazniejsze
;-). Po 6 tyg jej przeszlo i spala juz sama.
Ale nudy, czekam na elektryka, ktory mam mi naprawic fan w kuchni, a on sie juz godzine spoznia
, wiec nie moge isc na spacerek tylko sie nudzimy w domu z mala.... Potem moze pojade do miasta kupic malej buciki na zime, bedzie shopping
.
Ewa - poradzisz sobie na pewno, nic sie nie martw
. Jesli chodzi o jezyk medyczny, to z tego co pamietam w ksiazce ready stedy baby, byly one wszystkie wytlumaczone. Dostalas ja juz od poloznej? Bo jak nie to pewnie jeszcze dostaniesz. Jak bys cos nie wiedzila to pisz tutaj...isabell - no to faktycznie masz niezle przedszkole
. gasiorek- oj, ja to zawsze jak wracam z polski to padam na twarz...odpoczywam dopiero tu
.A z tymi dzieciakami to roznie bywa. Przy mojej Martynce jak byla malutka kompletnie nic nie moglam zrobic... Bardzo malo spala i ciagle siedziala mi na rekach... Nawet uczesac sie, umalowac czy wziasc prysznic nie mialam kiedy
. Koszmar. Ale za to Patrycja bylo juz calkiem inaczej, luz i spokoj. Fakt ze przez pierwsze 6 tyg. spala tylko przy cycu, a spala bez przerwy, ale mi to nie przeszkadzalo... Herbatka, pilot od tv, albo ksiazka i relaks;-) z mala przy cycu. A ze nie posprzatane i obiad z gotowcow to trudno
. Dziecko najwazniejsze
;-). Po 6 tyg jej przeszlo i spala juz sama.Ale nudy, czekam na elektryka, ktory mam mi naprawic fan w kuchni, a on sie juz godzine spoznia
, wiec nie moge isc na spacerek tylko sie nudzimy w domu z mala.... Potem moze pojade do miasta kupic malej buciki na zime, bedzie shopping
.
, bo to dopiero połowa dnia za mną a ja już mam dość, wszystko wyprowadza mnie z równowagi