Witam,pogoda rewelacyjna:-(
Przerazona moze po prostu zrob to usg tu po co masz sie tak martwic,ja mialam w 15 tyg bo lekarz ktory byl na zastepstwie w mojej przychodni nie przeslal moich papierow albo gdzies zgubil i polzna nie dostala,tak to juz jest ze pierwsze tyg czekasz ale mozesz od razu isc do gp ale usg i tak wychodzi kolo 12 tyg,czy w pl lepiej to nie wiem chyba ze bedziesz placic bo z tego co wiem to na nfz robia tez 2 przynajmniej u nas a reszta to prywatnie wiec tu czy tam co to za roznica jesli masz placic,
moze to glpio zabrzmi ale tak to jest ze czeka sie do 12 tyg moja mama jest polozna i czesto w pl tez tak robili ze nie podejmowalo sie zadnych krokow bo to za wczesnie lepiej jak straci sie ciaze w pierwszych tyg jak kolo 20 albo pozniej jesli organizm nie przyjmuje to i tak odrzuci dla mnie tez przykre ale coz:-(
mam nadzieje ze wszystko u ciebie bedzie w porzadku i w nie martw sie tak opieka tu nie jest taka zla wszystkie przez to przeszysmy i mamy fajne zdrowe dzieci,glowa do gory:-)
Gwiazdeczka moj Piotrek tez z nami spi w jednym pokoju,od poczatku spal w swoim lozeczku,zreszta nasze dziecko nie lubi z nami spac,nie zdarzylo mu sie ani razu,wogole nawet jak wrocilam ze szpitala to nie za bardzo mu sie to podobalo jak kladlam go kolo siebie,dziwny ten moj Piotrus

teraz sie smieje ale wczesniej to dola mialam,jedynie kiedy sie polozy to jak maz spi bo jak jestesmy razem to nie przyjdzie wogole zazdrosn jest o tatusia

lozeczko mam kolo siebie i szczerze ciezko mi jak pomysle ze w koncu kiedys bedzie spal w innym pokoju,ja tak jak ty lubie sluchac jak oddycha,przykryje kolderka i wogole jest kolo nas,wiem ze wiekszy problem to ze mna jak z Piotrusie bo sam zasypia i nawet by nie wiedzial w nocy ze jest sam ale mi jakos by bylo ciezko,my narazie i tak spac musimy razem bo mamy tylko 1 bed ale w koncu przyjdzie czas ze bedzie musial spac osobno ale ja tez mysle ze im szybciej tym lepiej bo pozniej moze byc ciezko.