gwiazdeczka- twoje zdanie co z tym zrobisz, moim zdaniem alan to juz duzy chlopak i powinien spac osobno, ale jezeli to dla ciebie problem to spijcie razem:-)
Ja bym kladla dominika juz do innego pokoju, no ale nie mam warunkow, choc mam 2 bed ,ale druga sypialania jest strasznie zimna i zagrzybiala. Wiec tam go nie poloze i sama tez tam spac nie bede.
a przeprowadzam sie na 1 bed, wiec nie bede miala warunkow

Poczekamy jak kiedyś dostaniemy odpowiedni kansil flat
to przeprowadzimy Domisia.
Ja takze mialam tu opieke podczas ciazy do kitu
.
Pierwsze co kolwiek- krew , mocz , polozna i usg mialam w 16 tyg.
A do tego czasu polecialam sobie do polski, i zrobilam tam wszystkie badania(krew, mocz,usg) i juz w 13 tyg wiedzialam ze bedziemy mieli synka
tu mialam usg w 16 tyg zeby tylko stwierdzic, czy to ciaza i gdzie jest umiejscowiona.
w 20 tyg mialam tzw polowkowe- tu lekarze widzieli Coreczkę.
w 25 tyg mialam w polsce usg3d i lekarz ten sam dalej twierdził ze Synek
i oczywiscie wszystkie badania, okazalo sie ze mam cukrzyce ciazowa, bo tu przeciez nie robi sie testu obciazenia glukoza
Urodzilam dominika, opieka taka ze az szkoda gadac(nikogo tu nie strasze)
przy nastepnym dziecku bede latac do pl na badania, i chodzic tu do lekarza i mowic ze bez badan nie wyjde, bo tu wszystko bylo wporzadku, jak zygalam jak kot 3 msc, jak mialam rwe kurszowa itp. bede juz napewno o niebo madrzejsza i nie dam sie zlewac
Ja bym kladla dominika juz do innego pokoju, no ale nie mam warunkow, choc mam 2 bed ,ale druga sypialania jest strasznie zimna i zagrzybiala. Wiec tam go nie poloze i sama tez tam spac nie bede.
a przeprowadzam sie na 1 bed, wiec nie bede miala warunkow

Poczekamy jak kiedyś dostaniemy odpowiedni kansil flat

Ja takze mialam tu opieke podczas ciazy do kitu

Pierwsze co kolwiek- krew , mocz , polozna i usg mialam w 16 tyg.
A do tego czasu polecialam sobie do polski, i zrobilam tam wszystkie badania(krew, mocz,usg) i juz w 13 tyg wiedzialam ze bedziemy mieli synka

tu mialam usg w 16 tyg zeby tylko stwierdzic, czy to ciaza i gdzie jest umiejscowiona.
w 20 tyg mialam tzw polowkowe- tu lekarze widzieli Coreczkę.
w 25 tyg mialam w polsce usg3d i lekarz ten sam dalej twierdził ze Synek
i oczywiscie wszystkie badania, okazalo sie ze mam cukrzyce ciazowa, bo tu przeciez nie robi sie testu obciazenia glukoza

Urodzilam dominika, opieka taka ze az szkoda gadac(nikogo tu nie strasze)
przy nastepnym dziecku bede latac do pl na badania, i chodzic tu do lekarza i mowic ze bez badan nie wyjde, bo tu wszystko bylo wporzadku, jak zygalam jak kot 3 msc, jak mialam rwe kurszowa itp. bede juz napewno o niebo madrzejsza i nie dam sie zlewac