Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a nie mozesz zmienic dostawcy??A mi wlasnie e-on powiedzial na pismie ze podwyzsza mi koszt za gaz i prad. Duzo zuzywalismy ( bo zimno i nie mamy centralnego) wiec grzejniki na prad chodza non stop.... kicha ....zalamka. Bylo 67 f mies a teraz namy placic 155f miesjestem ciekawa Z CZEGO!!!!! no z mojego macierzynskiego, dodam jeszcze oplaty za inne tam sprawy i bedzie 200f na kacie tylko....no psia jego n...c
:-
-
-(
wniosek- trzeba bylo zostac w scottish gas..
Rewelka, ja bym pojechala chocizby po to zeby sprawdzic jak to wygladaDowiedzialam sie dzis ze zapraszaja mnie na rozmowe na wymarzony doktorat w Liverpoolu (485 osob na 24 miejsca zlozylo podania).... no i co ja mam zrobic? jechac? nie jechac?
Mam jeszcze troche czasu, bo to w maju. ale nie dam rady zaczac we wrzesniu... nie wiem czy chcemy sie przeprowadzac z malym dzieckiem... i tak sa male szanse ze sie dostane, wiec czy w ogole warto jechac i sie stresowac na darmo?

czyli nie duzo. jak bylismy w scotish hydroelectric to mielismy rachunki po 600Ł za 3 mce
bo sie idiotom licznikow sprawdzac nie chcialo
po ok 8 mcach z ta firma oddali nam prawie 1000Ł
ale trzeba bylo sie z nimi prawie bic przez telefon

i jak polece w pon to sie z nia nie zobacze od razu:-
:-
. Tak poczytałam o tym co piszecie na temat rachunków i muszę przyznać, że nie które z Was faktycznie dużo płacą. Ja mam gaz na kartę a prąd na kluczyk. Podobno jest to droższe niż gdybym miała umowę z dostawcą ale przyznam szczerze, że tego nie odczuwam wręcz przeciwnie. Nawet jak było tak bardzo zimno i u mnie piec chodził non stop dosłownie miesięcznie za gaz mi wychodziło 60Ł ale serio grzałam dużo natomiast za prąd wydaje maksimum 30Ł. Więc chyba nie jest tak źle. I mam wszystko pod kontrolą.