Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

( co zaraz sprawdzę), a oni potrzebują taki, gdzie wyraźnie jest napisane, że pracuję dla University of Edinburgh... Czy wy na swoich certyfikatach z home office macie napisane, gdzie pracujecie i ja mam jakiś wybrakowany egzemplarz , czy po prostu oni już sami nie wiedzą czego się czepić? Bo zgłupłam, jak przeczytałam tego maila i szlag nagły mnie trafił...wyglada na to ze nadal jest wymagany!!! albo nie wiedza jak sie zastosowac do nowego prawavampiria - w prawdzie moj wrs zaginal ale pamietam ze mialam pracodawce wpisanego. Czy oby przypadkiem po 1 maja wrs nie przestaje funkcjonowac i nie jest juz wymagay|>?

moj maz skladal teraz o jobseekers allowance....i MUSI WYSLAC WSZYSTKIE WRS ZE WSZYSTKICH PRAC JAKIE ROBIL DO TEJ PORY+ MOJE WRSY+ JAKIES APLIKACJE KTORE NIBY POTWIERDZAJA JAK DLUGO JESTES NA WYSPACH!!!! parodia kompletna...czekalismy na odp czy mu przyznali kase i ile(czy dostanie tylko 65Łna siebie czy 100 na nas dwoje) a zamiast tego dostalam kilka formularzy ok 30str wszystkiego do wypelnienia

to samo z housing benefitem i council benefitem!!!!! ja jestem juz tym skolowana bo w jobcentre sama podeszlam do kolesia i mowie ze od 1 maja nie jest wymagany homeoffice ale przed byl i jesli masz to musisz pokazac!!!