Emilia jesli chodzi o pralki, lodowki, kuchenki to ja polecam currys, zawsze jak porownuje ceny trgo co chce to tam wychodzi najtaniej i ja zazwyczaj biore na raty maja fajnie bo przez jakis czas nie placisz. Dzisiaj np kupilam zmywarke bo moja sie popsula i przez 9 mies nie place a potem zaczynaja sie raty, ale moge splacic wczesniej zanim raty sie zacznal. Co do mebli zalezy co komody ikea, maja fajne wersalki wtgodne i dlugo wytrzymuja, natomiast lozka do sypialni nie polecam, moija znajoma kupuje w argosie i sobie chwali ale wiadomo jak wszedzie znajdzie sie cos co nie jest trwale. Mozesz kupic meble w dfds tez maja fajna opcje z ratami bo przez rok nic nie placisz a potem przez 3 lata raty bez oprocentowania tylko ceny tez maja troche wyzsze i trzeba uwazac co sie wybiera bo nie wszystko jakosciowo jest fajne. Ja mam czesc z argos i czesc z ikea. Co do comet clearance to tez tam kupilismy kiedys wszystko pralke, kuchenke, lodowke i kino domowe za duzo mniejsze pieniadze minus taki za gwarancja na 6 mies i nie ma opcji dodatkowego ubezpieczenia. Poza tym mozna popatrzec w uzywanych b czasami mozna na super rzeczy trafic w smiesznych cenach