reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Hey

Masakra jakas, a zimno jak cholera ,cala noc bylo minus 16, a teraz tylko minius 11 brrrrr:szok::szok:

Ja zajeta, vhoinke wlasnie rozlozylam i tworze ozdoby na choinke:-D:-)

Pozdrawiam zimowo!

Ostatnia edycja:
hejka:-D Amelkowna na choince tylko babki buja albo kopie hihi tatus z nia w pilke gra w domu codzinnie to jej sie myli;-):-D nie uwierzycie : PIEKE CIASTO:-D:-D:-D jestem beztalencie w pieczeniu hihi ale sie uparlam bo mi sie zachcialo:-)
ja balkon mam caly w lodzie pokryty a wczoraj lukasz stracal sople dlugie na pol metra i grube jak reka:szok::sorry2: co z tego ze ja swoj balkon odsniezylam jak sasiad ma pelno sniegu + do niego z dachu leci:szok: a balkony mamy ni eosloniete i do tego dechy gole i miedzy dechami przerwy na pol centymetra zeby bylo weselej:no:
jak weszlam dzisiaj na balkon to nie wiem czy to dechy trzeszcza bo nasiakniete woda i zamarzniete czy lod peka:baffled::szok: ehhh ale mrozno sie zrobilo... w polsce dalam rade 2 mce w temp -25 i jakos cieplej mi sie wydawalo...tu chyba sie gorzej takie temp niskie odczuwa bo powietrze bardziej wilgotne:eek:
babcia nadal paczki nie dostala:no::wściekła/y: wyslalm kalendarz z amelkowna i ktos sie nie bal i zaj*** pierdzielona poczta polska:wściekła/y: jak nalepka ze z uk to se kradna jak chca:wściekła/y:i cieple butki dla babci (na wozku inwalidzkim jezdzi) i tabletki nikotynowe dla mamy bo duzo jara ehhh i wszystko szlag trafil a wyslane bylo przed sniegiem!!!! wyslalam 13 listopada...moze data pechowa:confused::no:
uciekam bo mloda sie budzi i jeczy w lozeczku. Olu nie mam jak sie zalogowac na emaila bo cos sie popieprzylo. wysle ci jak tylko odblokuja strone:tak::-D

dziewczyny ja normalnie wysiadam nerwowo. Maja zrobiła się straszna, nic przy niej nie można zrobic a ja już drugi tydz w domu z dziecmi siedze. normalnie porazka. Niech ta zima sie skonczy i moze jakos wrocimy do normy bo ja tak dlugo nie pociagne

Moje dzieci już w łóżkach, na szczęście a ja nie wiem co ze sobą zrobi,a w domu. Jak ja nie lubie byc sama. Mam nadzieje ze to jest jednorazowy wyjazd mojego J.

azorek84 ja tez raczej jestem beztalencie jesli chodzi o pieczenie ciast ale dostalam przepis od kolezanki na ciasto marchewkowe i w sumie mozna powiedziec ze jest zdrowe bo i marchewka i platki owsiane a tluszczu nie za duzo. Natalce bardzo smakowalo i nic jej po nim nie bylo :)
Dzisiaj malarze skonczyli prace a jutro przyjada polozyc dywany. Nie spodziewalam sie ze to bedzie takie drogie. Na tym mieszkaniu mamy panele i zawsze wydawalo mi sie ze wlasnie takie dywany beda duzo tansze od paneli a tu jednak jest odwrotnie jak sie wliczy polozenie i ten podklad pod dywan. Ale mam przyjamniej nadzieje, ze troche nam posluza.

justaa my kladlismy bez podkladu sami mierzylismy i kladl kolega ktory jest szkotemi pracuje jako carpet fitter-wylozyl nam wykladziny za flaszke whisky :D a za wykladziny takie byle jakie zaplacilismy 3 lata temu 380Ł a mieszkanie ok 75m kw :O

Ja też jestem beztalecie jeśli chodzi o ciasta. Na palcach można policzyć ile razy coś upiekłam a ponad połowa to z torebki. Kasiarka fajnie wygląda ten sernik, chyba zrobię na święta. A jak mi wyjdzie ten i będzie dobry to będę go robić bo mój J bardzo lubi sernik.
Wczoraj wieczorem poszeleliśmy na sankach, jedyny plus tej zimy.
U mnie sprzątania ciąg dalszy, poprzestawiałam Kubie pokój i teraz tam trzeba posprzątać.

reklama
Czesc
dziewczyny!!

a ja znowu to cos zawsze tworze he od kad mam nowy piekarnik ciasta na zawolanie:0

azorek, to gratuluje odwagi i powodzenia, pieczenie nie jaz az takie trudne.

Ostatnia edycja:
Do góry