reklama
kasiarka
Zaciekawiona BB
Witajcie dziewczyny,
śliczne mialyscie sukienki i pieknie wygladalyscie!
Pogoda rzeczywiscie kiepsiutka, ja wybieram sie chyba popoludniu do Rainbow Room Soft play w Meadowbank.chyba, bo najpierw musze sie rozruszać. Zero energii
Ejdżejka super radio,dzis wyprobujemy
śliczne mialyscie sukienki i pieknie wygladalyscie!
Pogoda rzeczywiscie kiepsiutka, ja wybieram sie chyba popoludniu do Rainbow Room Soft play w Meadowbank.chyba, bo najpierw musze sie rozruszać. Zero energii
Ejdżejka super radio,dzis wyprobujemy
azorek84
mama Amelii 2009
hejo:-) ja znowu z kawusia
jakies cisnienie nie teges dzisiaj bo sie senna zrobilam;-)
amelkowna zasypia wiec chwilke posiedze i zaraz do konczenia sprzatania sie zabieram
musze byc konsekwentna i jak sobie przykazalm tak teraz musze dzialac
:-) dzis jak u Lyndy sprzatalam jej mama przyjechala chwilke pogadalysmy przy kawce zanim Lynda ze szpitala wrocila i mam kolejna prace
jeszcze ze 2 razy w tyg bede jezdzic do jej mamy sprzatac hihi wiecie co moze jak tak mnie beda po znajomych odsylac to ja sie na self employed zrobie i otworze firme hihi;-)
no wreszcie churzyska troche przewialo
jak mloda skonczy sie wiercic w lozeczku to lece porzadki konczyc. milego dzionka dziewuszki:-)
Ps. MISIALULA przyjedziesz jutro??? yyyyyhhh lyso mi bez firanek hihi
a no i kto tam jeszcze byl by chetny na zwiedzanie oxgangs to dajcie cynka to kawy dokupie i ciacho upieke
chetnie przyjme wizytacje masowa
widze ze nikt nie pisal wiec edytuje sie
czy ktos z was chce szafe?? babka u ktorej sprzatam ma do oddania za free trzy szafy. sa niebieskie i maja po 2 szuflady na dole.postaram sie zamiscic fotki ale sa kiepskie.jako ze ona bedzie miec w srode szafe wbudowana robiona to chce oddac te co ma pomyslala o charity ale czaeka do jutra na wiadomosc ode mnie.trzeba by tylko samemu odebrac je od niej bo jest niepelnosprawna i prawie niewidoma wiec raczej mebli nosic nie bedzie

no wreszcie churzyska troche przewialo

Ps. MISIALULA przyjedziesz jutro??? yyyyyhhh lyso mi bez firanek hihi

a no i kto tam jeszcze byl by chetny na zwiedzanie oxgangs to dajcie cynka to kawy dokupie i ciacho upieke
widze ze nikt nie pisal wiec edytuje sie
czy ktos z was chce szafe?? babka u ktorej sprzatam ma do oddania za free trzy szafy. sa niebieskie i maja po 2 szuflady na dole.postaram sie zamiscic fotki ale sa kiepskie.jako ze ona bedzie miec w srode szafe wbudowana robiona to chce oddac te co ma pomyslala o charity ale czaeka do jutra na wiadomosc ode mnie.trzeba by tylko samemu odebrac je od niej bo jest niepelnosprawna i prawie niewidoma wiec raczej mebli nosic nie bedzie
Załączniki
Ostatnia edycja:
vampiria
Fanka BB :)
Też kiedyś myślałam o takim sprzątaniu dla siebie- i nawet przez jakiś czas miałam jeden domek. Teraz się zastanawiam, czy do tego nie wrócić- tak na dwa, trzy razy w tygodniu, bo z kasą cieniutko, a benefitów ani widu ani słychu. Jak jeszcze mi się skończy jeden kontrakt, to już w ogóle będzie kiepsko...
Ja się dzisiaj zmobilizowałam do ogarnięcia kuchni w końcu, bo już wyrzuty sumienia miałam
A może do mnie w końcu ktoś na kawkę wpadnie- będę miała powód, żeby w salonie posprzątać
, bo tak to mi się nie chce 
Azorek, od Ciebie bezpośredni autobus jedzie na NIcolson ...
Ja się dzisiaj zmobilizowałam do ogarnięcia kuchni w końcu, bo już wyrzuty sumienia miałam

A może do mnie w końcu ktoś na kawkę wpadnie- będę miała powód, żeby w salonie posprzątać

Azorek, od Ciebie bezpośredni autobus jedzie na NIcolson ...

azorek84
mama Amelii 2009
ejdzejka to daj znac bo kolega tez powiedzial ze wezmie ale sa 3 szafy wiec sie podzielic mozna|
wysle ci na priv moj nr kom to zadwon czy ska wyslij to sie dogadamy.
VAMIRIA a no mam bezposredni
ale wiesz kursuje w dwie strony
do mnie tez mozesz podjechac
hihi na jutro upieke ciacho z truskawkami 
edit...ja teraz tak patrze i ejdzejka tobie chyba nie o szafy chodzilo co?? heheheheh zakrecona jestem jak srobka hihihi a to przez to ze dzisiaj na tylku dobrze nie usiadlam ciagle cos
i do tego na sekunde przed pisaniem mojego posta kolega o te szafy dzwonil i jakos mi sie uroilo hahaha
VAMIRIA a no mam bezposredni
edit...ja teraz tak patrze i ejdzejka tobie chyba nie o szafy chodzilo co?? heheheheh zakrecona jestem jak srobka hihihi a to przez to ze dzisiaj na tylku dobrze nie usiadlam ciagle cos
Ostatnia edycja:
Witam się i ja, oj męczący miałam dzień w pracy, nawet na minutę nie usiadłam a i tak ze wszystkim się nie wyrobiłam. Ja normalnie nie wiem po co mój szef niektóre osoby wpisuje do grafiku. Jest taka jedna co wiecznie wisi na telefonie i g... robi a pracuje praktycznie codziennie i conajmniej 3 razy w tyg ma 3 długie dnie czyli po 13 godz. Dzisiaj przyszła, posiedziała godz na tel, poszła na pogrzeb jednego z naszych byłych rezydentów, jak wróciła to poszła na przerwe 45 min a mamy 30 min, po czy wykonala jeden tel, poszła do szefa na 20 min i poszła do domu i tyle sie napracowala a my we 2 zapieprzalismy. I tak jest bardzo czesto. Sliczne mialyscie sukienki dziewczyny. Ja jak w piatek znajde chwile to poszukam i wkleje zdjecie mojej.
Azorek no gratuluję postanowienia. Mi by się takie przydało, ale jakoś motywacji brak. Ja też kiedyś myślałam o sprzątaniu ale jakoś ciężko znalezć.
Ejdżejka fajne radio, napewno będziemy z Mają słuchać, zawsze to jakas odmiana od tego co ciągle słuchamy
Azorek no gratuluję postanowienia. Mi by się takie przydało, ale jakoś motywacji brak. Ja też kiedyś myślałam o sprzątaniu ale jakoś ciężko znalezć.
Ejdżejka fajne radio, napewno będziemy z Mają słuchać, zawsze to jakas odmiana od tego co ciągle słuchamy
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: