reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Bzyczek84 dzieki za rade co prawda czas na wyprowadzke mamy do konca marca ale mam juz dosyc szukania bo naprawde ciezko znalesc cos sensownego :no:jak ide ogladac mieszkanie to albo jest grzyb albo jest taka nora ze szkoda gadac albo chore pieniadze a miejsca na cokolwiek naprawde malo a nie pojde na taka klitke zdzieckiem ktore juz zaczyna raczkowac nie mowiac juz o chodzeniu:crazy:naprawde nie to ze mam jakies chore wymogi ale chce miec miejsce w sypialni na lozeczko i chociaz troche mijejsca w livingu dla malej:no:zobaczymy jutro co mi powiedza, ogladamy dalej juz jutro idziemy na nastepne wiec moze cos sie jeszcze trafi ;-)mam nadzieje:-) ale nie zminia to faktu ze sie tak dzis wkurzylam zeby odreagowac to zrobilam kapusniak, pierogi z serem ,papryki nadziewane miesem mielonym, kotlety mielone i wyszorowalam caly dywan na wejscie :angry:i juz mi troche przeszlo;-)

Emilia dziewczyna sie dopiero zarejestrowala a Ty juz straszysz.....:-D ciagle stadnie smigamy, ze niedlugo pol powiatu bedzie sie mafii wozkowej balo :-)

Spoko spoko ja nie jestem taka bojaźliwa:) poza tym jak wychodzę z domu z moimi chłopakami w wózku to cały chodnik zajmujemy więc jesteśmy jak pół mafii:p

Kingo:) doskolane cię rozumiem i naprawdę nie masz wielkich wymagań. My z mężem bardzo się baliśmy cuncila bo wszyscy nas tak straszyli że takie nory dają, że w takich dzielnicach itd itp... Fakt remont trzeba było zrobić położyć podłogi pomalować ściany kupić sprzęty. Ale remont zrobiliśmy najtańszym kosztem a resztę kupowaliśmy z czasem i po kolei. I naprawdę nie żałuję. Przynajmniej nie muszę się martwić o to co będzie za pół roku. Myślę sobie że warto spróbować nic nie ryzykujesz jak dostaniesz a będzie w naprawdę złej dzielnicy to po prostu odmówisz i tyle. Będzie dobrze;-)

Kinga- wspolczuje sytuacji, masz pecha , kurcze mam nadzieje ze cos sie uda zrobic i bedziesz mieszkac w ladnym mieszkanku.
bzyczek- Witam!!! z tego co czytalam to jestes z okolic Isabell - nareszcie :-D bo to u nas przewaznie Edi.
Ewa- no to widzisz jak to jest... pamietam jak ja przestalam pisac bo poprostu nie bylo kiedy a jak juz bylo to znajdywaly sie inne rzeczy do roboty.

Maly poszedl spac, antybiotyk dany - zobaczymy czy pomoze.
Ja mam zgage, cos brzuch mnie pobolewa a maly sie tak cisnie ze az boliiiiiii:baffled:

IsabellL ja bardzo chętnie spotkam się z Tobą i Twoimi pociechami:) tylko musimy poczekać na dogodniejszy moment ponieważ moje chłopaki są aktualnie trochę chorzy katar i kaszel. Ale jak tylko będę miała pewność, że już ok to dam znać i zaproszę na kawkę:)

reklama
Kinga u nas Jonson tez szkodzil.Strasznie wysuszal Malej skore.Teraz dostalysmy oliatum do kapieli i doublebase jako balsam.Nadal ma problemy ze skora twarzy.Pediatra mowi, ze to moze byc od mleka.Ale tu oczywiscie wszystko w porzadku.Wiesz z tym spanie w lozko to , wedlug mnie kiepski pomysl.My tez tak robilismy i teraz mamy problem.Mala sie budzi w nocy i wyje, az sie zanosi zebysmy ja wzieli do lozka.Baaaardz ciezko od tego odzwyczaic.Romek bardzo to przezywa.Mowi,ze to tak jakbysmy jej juz nie chcieli przytulac...
Vampiria mowisz o zwylkym olejku z migdalow , takim jak do ciasta????
Kasiarka ja boire balkon.Hmmm tylko wtedy jak nie jest na glowna ulica:)
Izabell tak to juzz jest z facetami, niby cie sluchaja...Duze dzieci
Bzyczek dzieki za zaproszenie:)postaramy sie skorzystac, bo my to takie wedrowniczki jestesmy:)

Kinga zaczelam sie slinic!!!!!Chol..ra a nie mialam juz jesc kolacji....Poza tym tak jak Bzyczek mowi, zawsze mozna odmowic:)

Ostatnia edycja:
Do góry