reklama
doveinred to zalezy co i ile bierzesz, ogolnie przy karmieniu piersiaz lekami jest jeszcze gorzej niz w ciazy a oni nie dbaja tutaj o to. Ja bym nie karmila. Wpisz sobie w google nazwe leku a karmienie piersia i powinns cos znalezc, na uloce tez cos powinno pisac.
ja w tym roku swiat nie robie, wiec cale to sprzatanie i gotowanie mi odpada.
ja w tym roku swiat nie robie, wiec cale to sprzatanie i gotowanie mi odpada.
gwiazdeczka27
Fanka BB :)
doveinred mozesz brac wszystkie leki na bazie paracetamolu napewno nie zaszkodza dziecku choc wiadomo nie mozna przesadzac z iloscia zdrowia zycze
Dzieki laseczki. Ogolnie ten co mam procz patacetamolu to nie mozna karmic, mam Jeszcze taki na wymioty I ten tez nie zalecany podczas karmienia. Lekarz powiedzial ze jak chce I ze moga byc skutki uboczne u dzidzi.
No to odpuszcze dopuki bede brac leki a potem zobaczymy co woli Mestwin-bo sie odzwyczaic tez moze.
No to odpuszcze dopuki bede brac leki a potem zobaczymy co woli Mestwin-bo sie odzwyczaic tez moze.
azorek84
mama Amelii 2009
ehhh po wizycie u GP:-( amelka dostala antybiotyk
jeszcze na oskrzela nie zeszlo ale cosik tam juz slychac wiec dla pewnosci doktor dal amoxycyline
i z nowu sie w szok wbilam bo ja poszlam--antybiotyk amelka--antybiotyk
czyzby recepty na paracetamol poszly w zapomnienie??
no ale git ze dali i teraz tylko zmusic moja dziecine 3x dziennie do polkniecia tego swinstwa bllleeeeeeeeeee ale bedzie placzu

aaa dzisiaj bede miec kotka na 2tyg na przechowanie:-)
ja sie ciesze,amelka bedzie w niebowzieta tylko moj malzon marudzi hahahaha
ale jemu nie dogodzisz hehehe

aaa dzisiaj bede miec kotka na 2tyg na przechowanie:-)

Pod presją. Dajmy dzieciom święty spokój! - Carl Honore - Amazonka.pl
Brzi jak ciekawa ksiazka.Przeczytalam fragment.Co o tym myslicie??
Brzi jak ciekawa ksiazka.Przeczytalam fragment.Co o tym myslicie??
Ewa Chrupcała
Emilka jak dla mnie książka BOMBA!!! Zresztą wiesz że ja uwielbiam czytać!!!
Doveinred ja się zgadzam z dziewczynkami ja na Twoim miejscu nie dawałabym małemu piersi a odciągała mleko żeby nie zatracić pokarmu nigdy nie wiesz co to są skutki uboczne u dziecka i to nie brzmi zachęcająco szczególnie że mały jest bardzo malutki - słuszna decyzja moim zdaniem
Ja Wam dziewczynki życzę wszystkiego co najlepsze na te święta ponieważ właśnie czekam na rodziców mój G pojechał na lotnisko (mój tata jest pierwszy raz w Edim) więc już się pewnie nie odezwę wracają we wtorek buziaki dla Was
Doveinred ja się zgadzam z dziewczynkami ja na Twoim miejscu nie dawałabym małemu piersi a odciągała mleko żeby nie zatracić pokarmu nigdy nie wiesz co to są skutki uboczne u dziecka i to nie brzmi zachęcająco szczególnie że mały jest bardzo malutki - słuszna decyzja moim zdaniem
Ja Wam dziewczynki życzę wszystkiego co najlepsze na te święta ponieważ właśnie czekam na rodziców mój G pojechał na lotnisko (mój tata jest pierwszy raz w Edim) więc już się pewnie nie odezwę wracają we wtorek buziaki dla Was
vampiria
Witam o poranku
Moje dziecię stwierdziło, że w taką pogodę to ona nie będzie wstawać, dostała butlę o 7mej, wypiła, przekręciła się na bok i kima dalej
Dobrze, bo mogłam w spokoju prysznic wziąć, a teraz piję drugą kawę, ale już mała się kręci
My też wczoraj wróciłyśmy z receptą na antybiotyk od lekarza
Okazuje się, że można jednak coś wydębić, szkoda tylko, że udało mi się to za piątym chyba razem, bo zawsze słyszałam, że samo przejdzie
A wczoraj babka pobrała próbkę ropy do zbadania, zajrzała światełkiem w oko i dała receptę. No i już po dwóch razach stosowania widzę efekty- pierwszy raz od wieków Natalia mogła rano oko otworzyć. Nie mówię, że efekt powala z nóg, ale przynajmniej odrobinę jej przeszło. No, czyli okazuje się, że jednak trzeba było leczyć... 

Wczoraj też wysmarowałam list do councilu, że jestem ogromnie oburzona i rozczarowana decyzją, którą podjęli i absolutnie się z nią nie zgadzam. We wtorek osobiście im to jeszcze powiem.
Emilia, jak mała? Mam nadzieję, że lepiej. Książka zapowiada się ... pouczająco, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że problem zbyt ambitnych rodziców jest tak duży... Mam nadzieję, że ja nie zwariuję na punkcie zrobienia z Natalki chodzącego ideału... Na dzień dzisiejszy najbardziej boję się tego, że za kilkanaście lat wpadnie w towarzystwo tych sympatycznych szkockich nastolatków
W końcu mogę bez oporów zapraszać ludzi na kawę, bo stół został zabrany i już nie straszy
Dzisiaj jeszcze krzeseł się pozbędę i salon będzie wyglądał do ludzi :-)
Więc kto chętny na kawkę?
Moje dziecię stwierdziło, że w taką pogodę to ona nie będzie wstawać, dostała butlę o 7mej, wypiła, przekręciła się na bok i kima dalej

My też wczoraj wróciłyśmy z receptą na antybiotyk od lekarza

Wczoraj też wysmarowałam list do councilu, że jestem ogromnie oburzona i rozczarowana decyzją, którą podjęli i absolutnie się z nią nie zgadzam. We wtorek osobiście im to jeszcze powiem.
Emilia, jak mała? Mam nadzieję, że lepiej. Książka zapowiada się ... pouczająco, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że problem zbyt ambitnych rodziców jest tak duży... Mam nadzieję, że ja nie zwariuję na punkcie zrobienia z Natalki chodzącego ideału... Na dzień dzisiejszy najbardziej boję się tego, że za kilkanaście lat wpadnie w towarzystwo tych sympatycznych szkockich nastolatków

W końcu mogę bez oporów zapraszać ludzi na kawę, bo stół został zabrany i już nie straszy

Więc kto chętny na kawkę?
witam sie i ja
mi dzis pati tez pozwolil pospac, wprawdzie obudzil sie o 6.40 ale lezal grzecznie i wstalismy dopiero 7.15
teraz usnol mi na sofie wiec odnioslamgo do pokoju. wybralam sie dzis z nimi do hv a tu przychodnia zamknieta... niewiedzialam ze oni dzis tez maja swieto..
chcialabym wam zyczyc wszystkiego najleprzego na te swieta smacznego jajeczka i choc odrobinki wody w lany poniedzialek
chcialabym wam zyczyc wszystkiego najleprzego na te swieta smacznego jajeczka i choc odrobinki wody w lany poniedzialek
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
Podziel się: