isabellL
Fanka BB :)
Magdziarz tak naprawde to nie ma reguly, bo ja skladalam papiery na siebie a nie pracowalam i dali mi mieszkanie, tylko ze go wtedy nie przyjelam, natomiast w drugim housingu papiery byly na mojego J a ja bylam wspolaplikant i przy podpisywaniu powiedzielismy zeby wszystkie papiery byly na mnie i nie bylo z tym problemu
Doty moj J tez cale swieta pracuje wiec my w tym roku zupelnie nie obchodzimy swiat.
A ja mialam piekny poranek, przyjechal mi gosciu z ziemia ja mu na to ze nie zamawialam na teraz, zamawialam na zeszly weekend nie dowiezli wiec powiedzialam ze narazie nie chce i odwoluje dostawe a on mi na to ze on ma napisane na kartce i mam to przyjac. To mu mowie ze nie przyjme, bo nie zamawialam, nie mam kasy zeby mu zaplacic i zaraz wyjezdzam wiec nie mam co z ta ziemia zrobic to sie zaczal na mnie drezc, klnac do mnie, wyzywac mnie i co? zrzucil mi ta ziemie na ulice zasypujac polowe mojego wjazdu i polowe sasiada. Wyszlam do niego powiedzilama mu zeby mi to zabieral bo dzwonie na policje no to znowu polecialy wyzwska, zrzucil cala ziemie i pojechal. No tak mi gosci cisnienie podniosl ze do tej pory sie gotuje
Doty moj J tez cale swieta pracuje wiec my w tym roku zupelnie nie obchodzimy swiat.
A ja mialam piekny poranek, przyjechal mi gosciu z ziemia ja mu na to ze nie zamawialam na teraz, zamawialam na zeszly weekend nie dowiezli wiec powiedzialam ze narazie nie chce i odwoluje dostawe a on mi na to ze on ma napisane na kartce i mam to przyjac. To mu mowie ze nie przyjme, bo nie zamawialam, nie mam kasy zeby mu zaplacic i zaraz wyjezdzam wiec nie mam co z ta ziemia zrobic to sie zaczal na mnie drezc, klnac do mnie, wyzywac mnie i co? zrzucil mi ta ziemie na ulice zasypujac polowe mojego wjazdu i polowe sasiada. Wyszlam do niego powiedzilama mu zeby mi to zabieral bo dzwonie na policje no to znowu polecialy wyzwska, zrzucil cala ziemie i pojechal. No tak mi gosci cisnienie podniosl ze do tej pory sie gotuje
a wez napisz paszkwila do firmy z ktorej niby zamowienie bylo beda mieli spis jaki kierowca i gdzie jechal i niech spierdziela za takie traktowanie pisz do nich do skutku tak zeby go z pracy wywalili bo zadna szanujaca sie firma nie powinna sobie pozwalac zeby pracownik tak traktowal klienta!!! masakra jakas
nawet jesli gosciu mial zly dzien nie powinno to sie odbic na tobie
nie szykuje nic wiecej jest biala kielbaska szyneczka i moj ma sledziki i wystarczy
:-)
:-( matko ...a moze do sadu go pociagnac za zniewazenie i rasizm?????