Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dlaczego? Pewnie ma jakiegoś "glupiego" znajomego! [emoji6] mój się nie zgodził na Sebastiana bo ma takiego w pracy. Heh. Mężczyźni! [emoji6]Mi marcin na Ryśka nie pozwolił [emoji20] drań
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Poczytaj znaczenie imion to może to ułatwi podjęcie decyzji! [emoji4]Jak w moim brzuchu znajduje sie chłopczyk to bedzie Adaśmnie sie podoba. Podoba mi sie tez Aleksander, Paweł i Patryk.
Ja ogólnie bardzo chciałam Franek i też mu się nie podoba [emoji35] małpol mój a Rysiek nie bo Rysiek z Klanu, albo że brzydko, ale że wstyd ehhh z chłopami !A dlaczego? Pewnie ma jakiegoś "glupiego" znajomego! [emoji6] mój się nie zgodził na Sebastiana bo ma takiego w pracy. Heh. Mężczyźni! [emoji6]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie by było wołać Ryszarrrrrrrdzie obiad [emoji16] [emoji6]Ja ogólnie bardzo chciałam Franek i też mu się nie podoba [emoji35] małpol mój a Rysiek nie bo Rysiek z Klanu, albo że brzydko, ale że wstyd ehhh z chłopami !
fotelik kupujemy oddzielnie Cybex Cloud Q + bazaTez jest boskii od razu kupujecie w komplecie z fotelikiem?
ładnie u nas syn miał być FranioJa ogólnie bardzo chciałam Franek i też mu się nie podoba [emoji35] małpol mój a Rysiek nie bo Rysiek z Klanu, albo że brzydko, ale że wstyd ehhh z chłopami !
Też miałam takie podejście, ale fotelik to jest ważniejszy od wózka