Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ktoś pyta o panikarę?? Jestem obecna!!! :-) :-) :-)
Pytanie: któraś z was dziewczynki pisała o tym że ma łożysko na przedniej ścianie??
Co w tym temacie powiedział wasz gin??
Ja mam lozysko z przodu. W sumie mnie tylko poinformowal o tym i tyle. Jak pytal czy czuje ruchy a pow ze nie to ja zapytalam czy takie lozysko moze tlumic to powiedzial ze tak ale niekoniecznie.
No a pozniej tez moze byc tak jak miala kolezanka ostatnio ze kazali mezowi jechac i kupowac jak urodzila kolezanka bo musiala stymulowac od samego poczatku pokarm laktatorem i kupil oierwszy lepszy jaki znalazl,a ja wypatrzony mam a 3wesela mamy po narodzinach wiec minimun na to bede chciala odciagnac a na pewno gdzies bede bez boba sie chciala tez ruszyc. Moja bratowa zawalila bo mieli kupic i w koncu nie kupili i nie karmila bo sie poddala.dziecko nir mialo co jest i ryczalo a ona nie miala czyn stymulowac i wypalila resztke pokarmu.
![]()
Że swojego doświadczenia powiem że dużo się kupuje a potem nie używa
Ja na pewno do szpitala kupię Majki bawełniane, bez nie mam zamiaru chodziću nas każą bez bo ma się wierzyć ale to nie wygodnie.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam na przedniej i jest ok. Przynajmniej wg tego co robił polowkowe. A w czwartek będę u mojego ale on też nie widział wcześniej problemu. To normalne umiejscowienie! A coś się dzieje u Ciebie że pytasz?Ktoś pyta o panikarę?? Jestem obecna!!! :-) :-) :-)
Pytanie: któraś z was dziewczynki pisała o tym że ma łożysko na przedniej ścianie??
Co w tym temacie powiedział wasz gin??
Ale podobno to właśnie naturalne karmienie pobudza laktacje, a laktatorem nie odciaga się całego pokarmu przez co laktacja jest coraz mniejsza. Wczoraj artykuł o tym czytałam! Jak go odnajde to wrzucę link!Ja mam lozysko z przodu. W sumie mnie tylko poinformowal o tym i tyle. Jak pytal czy czuje ruchy a pow ze nie to ja zapytalam czy takie lozysko moze tlumic to powiedzial ze tak ale niekoniecznie.
No a pozniej tez moze byc tak jak miala kolezanka ostatnio ze kazali mezowi jechac i kupowac jak urodzila kolezanka bo musiala stymulowac od samego poczatku pokarm laktatorem i kupil oierwszy lepszy jaki znalazl,a ja wypatrzony mam a 3wesela mamy po narodzinach wiec minimun na to bede chciala odciagnac a na pewno gdzies bede bez boba sie chciala tez ruszyc. Moja bratowa zawalila bo mieli kupic i w koncu nie kupili i nie karmila bo sie poddala.dziecko nir mialo co jest i ryczalo a ona nie miala czyn stymulowac i wypalila resztke pokarmu.
![]()