A'gusia
Fanka BB :)
Czy faktycznie tak jest ze wypuszczają że szpitala dopiero po osiągnięciu przez dzieciaczka masy urodzeniowej? Ile to zazwyczaj trwa?Że swojego doświadczenia powiem że dużo się kupuje a potem nie używa![]()
Ja na pewno do szpitala kupię Majki bawełniane, bez nie mam zamiaru chodziću nas każą bez bo ma się wierzyć ale to nie wygodnie.
Laktator pewnie ręczny bo zapewne się przyda,mam zamiar karmić piersią ale z tym różnie bywa,przy pierwszym dziecku niestety nie udało sięw Szpitalu zaczęły dokarmiac mi małego bo spadał na wadze a wisiał na piersi 24 na dobę, lezelismy Tydzień i by nas dalej trzymali pewnie gdyby nie zaczął przybierać. Potem karmilam piersią i dokarmialam butlą, i pokarm sam zaczął zanikac
Pościel,kocyki minky, poduszki i inne Gadżety cieszące raczej oko matki będę szyła samaniektóre ubranka też takie jak spodnie,czapeczki ale większe rozmiarki.
Ciuszki na początku kupuje używane w lumpku, mam nadzieję że trafię jakąś pake z wyprawka ciuszkową i część nowych.
W pierwszej ciąży wszystko kupowałam nowe i sama,i wiem że jednak dziecko za szybko wyrasta
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom