Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szef wpisał mnie do projektu unijnego...W dodatku organizuja wizy na stany... dla mnie jeszcze nie, ale są plany... Facet się załamie jak mu powiem....
Zdecydowanie przydatna strona!Ja smaruje po kąpieli na mokrą skórę i wycieram ręcznikiem - na szczęście nie jest tłusto...ale ten olejek nie nawilża tak super więc balsam wskazany...na lutowych widziałam fajny link z kremami na rozstępy- za chwilkę podrzucę
O link z lutówek:
Link do: Sroka o....: Kosmetyki na rozstępy
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się!Szef wpisał mnie do projektu unijnego...W dodatku organizuja wizy na stany... dla mnie jeszcze nie, ale są plany... Facet się załamie jak mu powiem....
DziekujeKinia_26, Truskawka89 trzymam kciuki za wizytę ...Truskawa ty chyba już?
KaLOLek mam to samo! Zgubiłam mózg! Mieszają mi się słowa np otwórz z zamknij.... Także no.... ciężarne mądrością nie grzeszą
Sroka ma świetne artykuły, szczególnie o pielęgnacji niemowląt i kobiet ciężarnych. Rozbiera na czynniki pierwsze najbardziej popularne produkty. Własnie babydream z Rossmann ma dobrą u niej recenzje.
Ja uzywałam Bio Oil w poprzedniej ciązy, ale jesli któraś nie lubi konsystencji olejku, to świetny jest Palmer's
Mydestiny .. rozumiem Twój stres, najgorzej powiedzieć... W poprzedniej ciąży 2 dni przed moim L4 otrzymałam premię za zasługi i kierownik zaznaczył,że liczy na moje dalsze zaangażowanie, głupio było mi rzucać zwolnienie, ale pozytywnie sie zaskoczyłam postawa pracodawcy. Także czasami strach ma wielkie oczy.
Kate2288 A więc i za ciebie trzymam kciuki!!
eveee dokładnie, kiedy jak nie teraz. No niestety ale robimy się coraz starsze, a w zyciu bym sobie nie wybaczyła gdyby mój syn był jedynakiem!