reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Szef wpisał mnie do projektu unijnego... :( W dodatku organizuja wizy na stany... dla mnie jeszcze nie, ale są plany... Facet się załamie jak mu powiem....
Nie martw się! :) Mój szef też jeszcze nie wie, że jestem w ciąży. Jestem sama w dziale, bo dzisiaj druga dziewczyna nie przedłużyła umowy. Ona mnie zastępowała, gdy szłam na urlop. A teraz nie będzie komu mnie zastąpić, bo ja zajmuję się klientami niemieckojęzycznymi i nikt oprócz mnie w firmie nie mówi po niemiecku... :P
Zamierzam powiedzieć szefowi w sierpniu jak już wszystko będzie dobrze, pewne. On też liczy na to, że w październiku pojadę na targi do Frankfurtu... Chyba się troszkę zdziwi, ale wiem, że nie będzie robił problemów, bo sam ma trójkę dzieci i zawsze mi powtarzał: trzeba rodzić dzieci, bo kiedy jak nie teraz? :D :)

Kinia_26, Truskawka89 trzymam kciuki za wizytę ...Truskawa ty chyba już?

KaLOLek mam to samo! Zgubiłam mózg! Mieszają mi się słowa np otwórz z zamknij.... Także no.... ciężarne mądrością nie grzeszą:D

Sroka ma świetne artykuły, szczególnie o pielęgnacji niemowląt i kobiet ciężarnych. Rozbiera na czynniki pierwsze najbardziej popularne produkty. Własnie babydream z Rossmann ma dobrą u niej recenzje.
Ja uzywałam Bio Oil w poprzedniej ciązy, ale jesli któraś nie lubi konsystencji olejku, to świetny jest Palmer's

Mydestiny .. rozumiem Twój stres, najgorzej powiedzieć... W poprzedniej ciąży 2 dni przed moim L4 otrzymałam premię za zasługi i kierownik zaznaczył,że liczy na moje dalsze zaangażowanie, głupio było mi rzucać zwolnienie, ale pozytywnie sie zaskoczyłam postawa pracodawcy. Także czasami strach ma wielkie oczy.

Kate2288 A więc i za ciebie trzymam kciuki!!

eveee dokładnie, kiedy jak nie teraz. No niestety ale robimy się coraz starsze, a w zyciu bym sobie nie wybaczyła gdyby mój syn był jedynakiem!

Cześć Dziewczyny,
witam się i dołączam, chociaż na razie tak nieśmiało
smile.png
Dwie kreski są, betę dzisiaj zrobiłam i czekam na wyniki, a wizyta 21.07. Pierwszy raz miałam tylko ciążę biochemiczną; teraz mam nadzieję, że się utrzyma. Trzymam kciuki za wszystkie jeszcze niepewne i cieszę się z tymi potwierdzonymi
smile.png

Ostatnia edycja:
Kinia_26, Truskawka89 trzymam kciuki za wizytę ...Truskawa ty chyba już?

KaLOLek mam to samo! Zgubiłam mózg! Mieszają mi się słowa np otwórz z zamknij.... Także no.... ciężarne mądrością nie grzeszą:D

Sroka ma świetne artykuły, szczególnie o pielęgnacji niemowląt i kobiet ciężarnych. Rozbiera na czynniki pierwsze najbardziej popularne produkty. Własnie babydream z Rossmann ma dobrą u niej recenzje.
Ja uzywałam Bio Oil w poprzedniej ciązy, ale jesli któraś nie lubi konsystencji olejku, to świetny jest Palmer's

Mydestiny .. rozumiem Twój stres, najgorzej powiedzieć... W poprzedniej ciąży 2 dni przed moim L4 otrzymałam premię za zasługi i kierownik zaznaczył,że liczy na moje dalsze zaangażowanie, głupio było mi rzucać zwolnienie, ale pozytywnie sie zaskoczyłam postawa pracodawcy. Także czasami strach ma wielkie oczy.

Kate2288 A więc i za ciebie trzymam kciuki!!

eveee dokładnie, kiedy jak nie teraz. No niestety ale robimy się coraz starsze, a w zyciu bym sobie nie wybaczyła gdyby mój syn był jedynakiem!
Dziekuje ;)

reklama
Dla mnie artykuły Sroki rzetelne ale stronnicze co do marek.
Przy dwójce dzieci od lat używam Mustella i nic tego nie zmieni dopóki nam służą.

Ja mam dzisiaj dodatkowe usg ale dopiero po 20.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry