reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jeśli chodzi o olejki to niezły skład ma olejek Pflegeol z serii babydream fur Mama z Rossmana (taki fioletowy z kobietą z brzuszkiem): olej z nasion soi, olej migdałowy, olej z nasion słonecznika, olejek jojoba i olejek macadamia. I nie jest drogi :) dajcie znać koniecznie jak po waszych wizytach, trzymam kciuki. U nas pada od kilku godzin ale nawet jest przyjemnie (o ile nie trzeba po dworze biegać) ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A hahah dopiero zauważyłam że pomieszałem wątki, o olejkach puszą na lutowych Mamach :) ale tu też może się przydać info ;) ja pierdziu ale jestem zakręcona - tez tak macie? Zapominam slów, i bystra zbyt nie jestem :) a nie jest to moja cech ogólna tylko tak jakoś od paru dni :D

ppo u mnie 6t4d, jak ma byc serduszko to juz dzis bedzie. W 1szej ciazy było w 6t1d juz widac serduszko na usg.
Karolek jak u mnie dzis bedzie ok, to jade po południu na zakupy i chyba zakupie juz jakis kremik ciazowy, ale napewno nie olejek, bo nie cierpie byc nasmarowana oliwką. Dobry krem tak samo fajnie nawilzy skóre

reklama
Ja smaruje po kąpieli na mokrą skórę i wycieram ręcznikiem - na szczęście nie jest tłusto...ale ten olejek nie nawilża tak super więc balsam wskazany...na lutowych widziałam fajny link z kremami na rozstępy- za chwilkę podrzucę :)

O link z lutówek:

Link do: Sroka o....: Kosmetyki na rozstępy

Bardzo lubiłam tego bloga jak córcia była mała. Dziewczyna fajnie opisywala składy kosmetyków i pieluch dla dzieci.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry