reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny ja juz po wizycie, jest serduszko :D na razie wszystko dobrze wyglada, mam juz karte ciazy załozona, dziwne, ze tak szybko zalozyli, ale fajnie :) ciesze się :)
Co do balsamów to ja kupie albo elancyl albo mustele, jednak na kremie nie ma co oszczedzac, lepiej kupic sprawdzoną markę, z tego względu, ze usunięcie rozstepów kosztuje 10 razy tyle co krem i nie zawsze jest skuteczne. Wiadomo, ze kremy nie sprawią, ze ani jeden rozstęp sie nie zrobi, ale znacznie zmniejsza szanse, na pojawienie się ogromnych czerwonych rozstępów.
Super :)) powiedz koniecznie jaki termin z usg :)

reklama
Dzięki dziewczyny, u mnie dr nie mowil jaki termin, ciaza z usg wyglada na 6+1, na poprzedniej wizycie termin miałam na 5 marca, ale i tak napewno urodzę duzo wczesniej, fajnie jakbym dotrzymała do 34-35 tc.
Nela rozumiem Cie w 100%, ja siedziałam z synkiem 1,5 roku w domu i mialam zupełnie dosc, jak wrociłam do pracy to odzyłam, teraz bede chciała pracowac jak najdłużej, na ile mi zdrowe i ciaza pozwoli.

Gratuluje [emoji173]️ [emoji6] Was tez przestało ćmić w podbrzuszu? Z objawów to tylko lekki ból piersi mi został ☹️ [emoji848] a wizyta dopiero w poniedzialek [emoji30]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze delikatny bol jest ale zdecydowanie mniejszy i rzadziej występuje niż w ostatnich dwóch dniach. Teraz zaczyna się z piersiami ale bez tragedii bolą przy dotyku :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry