Paulyna
Fanka BB :)
dziękuję :* staram się szukać inspiracji i potem wykorzystuje męża do uchwycenia fotkiPaulyna: piękne zdjęcie!!! Super ujęcie i tło :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziękuję :* staram się szukać inspiracji i potem wykorzystuje męża do uchwycenia fotkiPaulyna: piękne zdjęcie!!! Super ujęcie i tło :-)
dziękuję za wskazówkiPaulyna, to faktycznie granica, tylko z czasem niestety jest gorzej, więc może być tak, że masz tę cukrzycę wychwyconą w absolutnie pierwszym momencie. Mierz cukier na czczo i godzinę po posiłku, na czczo powinien być do 90 a po posiłku do 120. I zbytnio się nie martw, dużo mam ma cukrzycę w ciąży
No właśnie nie mam pojęcia w ogóle, z czym się tę całą sprawę je, nie znam nikogo, kto by miał taki problem, a nie wiem, czy chcę przekopywać internet. Teraz leci 31 tydzień, trochę za wcześnie jak na wyciąganie dzieciaka z brzucha w razie czego![]()
Paulyna, to faktycznie granica, tylko z czasem niestety jest gorzej, więc może być tak, że masz tę cukrzycę wychwyconą w absolutnie pierwszym momencie. Mierz cukier na czczo i godzinę po posiłku, na czczo powinien być do 90 a po posiłku do 120. I zbytnio się nie martw, dużo mam ma cukrzycę w ciąży
No właśnie nie mam pojęcia w ogóle, z czym się tę całą sprawę je, nie znam nikogo, kto by miał taki problem, a nie wiem, czy chcę przekopywać internet. Teraz leci 31 tydzień, trochę za wcześnie jak na wyciąganie dzieciaka z brzucha w razie czego![]()
Jolka, brzuszek o parę dni mniejszy by mnie nie martwił w ogóle, gdyby nie to, że do tej pory (a tych usg z racji problemów dziecka z nerką miałam sporo) brzuszek był cały czas w górnej granicy normy. A teraz główka wielka, brzuszek mały. A mówili Ci coś, co się z tym łożyskiem w razie czego robi?