Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trochę lipa bo bym chciała więcej wiedzieć. Ale trochę się przyzwyczaiłam do tego systemu. Tutaj jest 2 USG: 

)kochana gratulacje <3Dzięki Wam dziewczyny za wsparcie. Przydało się.
Marcinek już jest z nami. Więcej jutro, bo dziś już padam.
to rzeczywiście nie wiele się dowiedziałaś.. dziwna :/ heomoglobina odpowiada za żelazo, ja mam cały czas 11,8 , hematokryt jakoś niżej 34, ale mówi, że jest okej...Dziewczyny załamała mnie dzisiaj ta moja ginekolog.
mi po ostatnich suchotachDziewczyny zwiekszyla Wam sie ilosc sluzu?
Ja przez mojego nie płacze ale nie powiem, potrafi mnie czasami zagotować. Tak było z remontem. Zabierał się do tego jak pies do jeża wiec w końcu nie wyrobiłam i musiał dzwonić po chłopaka. Z jego zapałem po pracy plus brak czasu to może bym miała 5 płytek przyklejonych [emoji14] a.tak juz sprzątamy powoliIle razy płakałyscie przez męża w ciazy? To normalnie sie zdarza czy tylko u tych mniej czułych? Zawsze wydawalo mi sie ze w ciazy mezowi zalezy by zona nie plakala. Ja chyba plakalam z 5x w tym dzisiaj. Kolezanki szwagier tez doprowadzal do łez swoja ciezarna zone ale to byl rozpieszczony najmlodszy synalek mamusi.
Widze że dzieci sie juz u nas rodza.. gratulacje Apricot :***